We zijn door het dolle heen: Kim Cattrall toch te zien in spin-off Sex and the City

Entertainment

We zijn door het dolle heen: Kim Cattrall toch te zien in spin-off Sex and the City

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron anp, beeld hbo max

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron anp, beeld hbo max

Hoewel Kim Cattrall bedankte voor And Just Like That... en een rol in de serie eerder uitsloot, is ze toch te zien in het tweede seizoen van de spin-off van Sex and the City. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde vakblad Variety is de actrice in de laatste aflevering te zien als Samantha Jones.

Volgens ingewijden gaat het slechts om één scène en heeft ze de hoofdrolspeelsters van de serie niet gezien. Samantha zou in de aflevering een telefoongesprek voeren met Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Cattrall zou de scène in maart hebben opgenomen.

De actrice zei eerder nog dat het uitgesloten was dat ze zou terugkeren in And Just Like That... Cattrall had jaren geleden al 'nee' gezegd tegen een derde Sex and the City-film omdat ze het script slecht vond en werd daarom naar eigen zeggen niet gevraagd voor de serie, vertelde ze aan Variety. Ook had de actrice ruzie met Parker.

Hoewel Cattrall niet te zien was in de spin-off van Sex and the City werd haar personage Samantha wel genoemd in het eerste seizoen. Ook appt Carrie met haar.

Het tweede seizoen is vanaf 22 juni te zien op HBO Max. And Just Like That... verscheen in 2021 bijna twintig jaar na de originele serie, die liep van 1998 tot 2004. In 2008 en 2010 kwamen er ook twee films uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Tips van de &C-redactie

Wij gaan op vakantie en nemen mee...