Hey dokters: Grey's Anatomy krijgt een 21e seizoen

Entertainment

Hey dokters: Grey's Anatomy krijgt een 21e seizoen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Yes, de Amerikaanse hitserie Grey's Anatomy krijgt een 21e seizoen. Dat meldt de website Deadline. Hoewel we al jaren naar deze ziekenhuisserie kijken, kunnen we er geen genoeg van krijgen.

Het nieuwe seizoen bestaat uit achttien afleveringen. Het huidige seizoen is korter, slechts tien afleveringen, als gevolg van de acteurs- en schrijversstaking die Hollywood vorig jaar trof. De verlenging betekent dat zender ABC tevreden is over de nieuwe generatie artsen die nu in de serie wordt gevolgd. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo is nu niet meer elke aflevering te zien.

Lees ook: Vera Wang en 9 andere wereldberoemde mensen die óók laatbloeiers waren

In de serie wordt een groep dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle gevolgd. Al 19 jaar geniet de wereld van de avonturen van Meredith Grey, Derek Shepherd, Miranda Baley, Alex Karev en Christina Yang.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen