Dit wordt de nieuwe interieurexpert in Queer Eye

Entertainment

Dit wordt de nieuwe interieurexpert in Queer Eye

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

28 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld NL Beeld

Ontwerper Jeremiah Brent is de nieuwe interieurexpert van de Netflixserie Queer Eye. Brent vervangt Bobby Berk die na acht seizoenen is gestopt.

De ontwerper maakt zijn debuut in het negende seizoen. De opnames daarvan beginnen dit voorjaar in Las Vegas.

Brent voegt zich bij kok Antoni Porowski, haarstylist Jonathan Van Ness, cultureel expert Karamo Brown en kledingdeskundige Tan France. Zij zijn al sinds het eerste seizoen uit 2018 de vaste gezichten. Ook Berk hoorde sinds het begin bij de 'Fab Five', maar vond het mooi geweest.

Lees ook: Wonka gemist in de bioscoop? Op deze streamingdienst is-ie binnenkort te zien

In Queer Eye, gebaseerd op de gelijknamige serie die van 2003 tot en met 2007 te zien was, schieten vijf queer mannen deelnemers te hulp bij wie het leven niet helemaal lekker loopt. De experts leren mensen gezonder koken, geven hun huis een opfrisbeurt, helpen ze meer zelfvertrouwen te krijgen en nemen hun kapsel en kleding onder handen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment