Wonka gemist in de bioscoop? Op deze streamingdienst is-ie binnenkort te zien

Entertainment

Wonka gemist in de bioscoop? Op deze streamingdienst is-ie binnenkort te zien

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 16:00

Je bent al maanden van plan om Wonka te zien in de bioscoop, maar na tien keer zeggen 'we moeten nog echt even een datum prikken' draait-ie ineens niet meer. Geloof ons, het overkomt de beste. Gelukkig verschijnt een film meestal wel ergens op een streamingdienst, en dat geldt ook voor Wonka.

Voor wie het heeft gemist: Wonka is een film over het leven van de jonge Willy Wonka. Je weet wel, die knar met die chocoladefabriek. In de komische familiefilm kruipt Timothée Chalamet in de huid van de chocolademaker die wordt geboycot (of gecanceld, wat jij wilt) door de stad. Zij zetten alles op alles om de ambitieuze Wonka op elke mogelijk manier weg te jagen.

Lees ook: Kleine acteurs niet blij met Hugh Grant als Oempa Loempa: 'Het voelt niet juist'

Waar die film dan binnenkort op te zien is? Vanaf 8 maart staat Wonka op HBO Max. Kun je eindelijk die langverwachte filmavond inplannen.

Trailer Wonka

Trailer Wonka

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment