André Hazes: 'Trouwen met Monique is ooit wel het doel'

Entertainment

André Hazes: 'Trouwen met Monique is ooit wel het doel'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 mei 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

26 mei 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

André Hazes wil in de toekomst toch graag trouwen met Monique Westenberg, met wie hij samen een zoon heeft. Dat zegt de 29-jarige zanger in een interview met het Belgische Het Laatste Nieuws.

'Trouwen met Monique is ooit wel het doel. Nu zou het misschien wat vreemd zijn. Maar dat moet wel,' aldus Hazes. Momenteel gaat 'het heel goed' tussen Hazes en Westenberg, vertelt de zanger. 'Ik heb dat vaker geroepen. Maar de manier waarop we het nu doen, werkt écht. Ik draag haar op handen.'

Lees ook: Britney Spears heeft moeder opnieuw in hart gesloten na conflict: 'Tijd heelt alle wonden'

In een eerder interview liet Hazes al weten dat Westenberg 'honderd procent' de liefde van zijn leven is en dat zij 'een vorm' hadden gevonden voor hun relatie. 'Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt,' zei hij.

In december 2020 ging Hazes al op een knie voor Westenberg. In maart 2021 werd de verloving verbroken, toen bekend werd dat Hazes de liefde had gevonden bij Sarah van Soelen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen