Britney Spears heeft moeder opnieuw in hart gesloten na conflict: 'Tijd heelt alle wonden'

Entertainment

Britney Spears heeft moeder opnieuw in hart gesloten na conflict: 'Tijd heelt alle wonden'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPresss

Gepubliceerd op

26 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPresss

Britney Spears en haar moeder Lynne Spears hebben hun jarenlange ruzie achter zich gelaten. We deelden vanochtend al dat de twee elkaar weer ontmoet hadden, maar in een bericht op Instagram schrijft de 41-jarige zangeres nu dat haar moeder donderdag 'na drie jaar' weer op de stoep stond. 'De tijd heelt alle wonden,' aldus Britney.

'Nadat ik heb kunnen uitleggen wat ik extreem lang voor me heb gehouden, voel ik me zo gezegend dat we konden proberen om dingen goed te maken,' schrijft Britney in haar bericht, waarbij ze een jeugdfoto van zichzelf deelt. 'Ik hou zoveel van jou!' spreekt ze uit richting haar moeder. De zangeres zegt gezegend te zijn dat haar moeder en zij weer 'samen koffie kunnen drinken'. 'Laten we daarna gaan winkelen!'

Lees ook: Ben je lekker mee: Pedro Pascal kreeg ooginfectie na duimen van GOT-fans in z'n ogen

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ berichtte donderdag al over een hereniging tussen Britney en Lynne. De zangeres bevestigt nu dus dat zij en haar moeder elkaar weer hebben ontmoet.

Na de juridische strijd over haar curatele met haar vader Jamie Spears kreeg Britney het ook aan de stok met haar moeder. Zij betichtte haar er destijds van een groot aandeel te hebben gehad in de periode dat ze onder financieel toezicht stond van haar vader. Britney stond na haar zenuwinzinking in 2007, sinds 2008 onder curatele. Aan dat financieel toezicht kwam in 2021 een einde.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen