Ze kijkt me aan en zegt: 'Bij mij hing de Satisfyer in de kerstboom'

Column

Ze kijkt me aan en zegt: 'Bij mij hing de Satisfyer in de kerstboom'

Tess Milne
Door

Tess Milne

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

De setting is een privé diner in Amsterdam-West. Met zo'n lange tafel met wit linnen dat je thuis met je kinderen na één keer gebruiken in de brand kan steken. De man van een goede vriendin is jarig. En ik zit met een groepje mama's 'out on the town'.

Het menu is Italiaans en om te schetsen hoe goddelijk het eten is: we krijgen een risotto-truffelbal met een geflambeerde cracker van gesmolten Parmezaanse kaas. Ja. Daar kan mijn pita kaas nog iets van leren. Nadat er een paar flessen wijn zijn opengemaakt komt het gesprek op een verhit station aan.

Ik hoor de hele tijd het woord Satisfyer vallen. Dus vraag ik met de onwetendheid van een brugklasser: 'Wat is een Satisfyer?' Iedereen staart me aan. De lieve vrouw naast me, die me deed denken aan mijn tweelingzus, zegt: 'Heb je de TikTok-trend gemist? Het is een seksspeeltje dat zich aan je vagina vastzuigt. Ik spuug nog net niet alle pinot grigio over mijn bord heen.

'Ja!' zegt een blonde vrouw met verhitte ogen 'bij mij hing hij gewoon in de kerstboom!' Het voelt alsof ik op een andere planeet ben beland. Eentje waar moeders futuristische seksgodinnen zijn. Het klopt dat ik net uit de slapeloze jaren ben gekropen en dat de kinderen van deze moeders iets ouder zijn. Maar liep ik echt zo ver achter? Dat ik gemist heb dat een seksspeeltje in de kerstboom ophangen de normaalste gang van zaken is?

De vrouw naast me kwam weer tot mijn redding. 'De echte Satisfyer ziet er groter uit,' waaruit ik opmaak dat het ding in de kerstboom een soort van fan merchandise is van het echte werk. Dat maakt de Satisfyer de Beyoncé onder de seksspeeltjes.

Thuis ga ik het internet maar eens op om meer te weten te komen. De reviews lezen is al een ervaring op zich: 'Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12', 'De buren klaagden over een huilende hond, maar dat was ik.’ Maar niet iedereen is er even blij mee: 'Mijn vriend heeft hem weggegooid omdat ik hem te vaak gebruikte'. Tja, zoals Queen B zou zeggen: If I ain’t got nothing, I got you!

delen
Tess Milne

Tess Milne (35) is presentator en hopt al meer dan tien jaar langs op je beeldbuis. Daarnaast is ze ook nog schrijver en moeder van de jongens Cairo (5) en Skye (2).

Wil je ook lezen

Shop hier