Sexy time - Plakkerige grassprieten #6: 'Haar zachte handen glijden speels onder mijn rokje'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #6: 'Haar zachte handen glijden speels onder mijn rokje'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

9 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

9 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

'Jade?'

Vaag in de verte hoor ik een bekende stem. Verschrikt veer ik op en ga op mijn buik liggen. Jade zwaait onwennig terug en gebaart naar Sjoerd dat ie zich moet verstoppen.

'Meiden, wat zijn jullie hier aan het doen? Sinds wanneer neem je de boot zomaar mee, Jade?'

Het is de vader van Jade, en mijn kloppende klit trekt zich woest terug. Dit is het ergste wat er kon gebeuren. Sjoerd zet zijn koptelefoon op en gaat op de maaier zitten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Alleen ik zie de grote tent in zijn broek en de donkerblauwe stip in zijn verder lichtblauwe zwemshort.

'Sorry pap, de motor viel uit. Ik kon je niet bereiken. De batterij...'

'Ja ja, het is altijd hetzelfde liedje met jou. Kom, we slepen de boot terug. Ik ga wel in de mijne, help je even jongeman?'

Jades vader zwaait naar Sjoerd, die nu zo rood als een biet aan komt gelopen en behendig de twee boten aan elkaar vastknoopt.

De drie vrienden van haar vader bekijken het tafereel met grote spot. Alsof ze heel goed doorhebben wat er aan de hand is hier, en plaatsvervangend gniffelen om de situatie. Zonder een woord te zeggen stappen we in de sloep en gaan als twee bibberende puppy's naast elkaar zitten. Ik nagloeiend van de stomende sekssessie die geen ontlading heeft gehad, en Jade vermoedelijk uit schaamte voor haar vader. Nog even kijken we allebei om en zien het goddelijke lichaam van Sjoerd loom zijn werk vervolgen.

Eenmaal aangekomen bij het huis van Jade loop ik met neergeslagen hoofd richting mijn fiets. Ik kan mijn gedachten niet rangschikken en ben compleet van de kaart. De zon is op zijn heetst nu en woedend trap ik richting huis.

'Daisy, waar was je?'

De ogen van mijn moeder staan bezorgd, maar ik kan haar niet aankijken nu. Ik fluister dat ik bij Jade was en dat we pech kregen met de boot en ren naar boven. De tranen barsten bijna uit mijn ogen. Alles wordt me even te veel. En nu? Hoe moet het allemaal nu? Mijn bestie weet dat ik gek op haar ben. Ik weet dat zij ook gevoelens voor mij heeft. Hoe moet dit verder? Ik begraaf mijn gezicht in mijn kussen en smoor mijn wanhoopskreet met het dekbed. Minutenlang blijf ik zo liggen. Los van alles en iedereen.

Maar dan hoor ik het welbekende geluid van het raam. Mijn raam dat in de zomer altijd open staat en het raam waar alleen mijn bestie doorheen kruipt als ze me nodig heeft en meer wilt dan appen of bellen. Roerloos blijf ik nu liggen. Ik besluit net te doen alsof ik slaap. De tintelingen in mijn onderlijf maken me gek. Het verlangen van vanmiddag is nu getransformeerd tot een heftige, dwingende honger.

'Daisy, Dais…'

Ze zegt mijn naam zacht. Ik reageer met een zachte kreun en verleg mijn benen. Dan voel ik haar handen op mijn kuiten. Mijn lijf lijkt gevuld met kleine vulkanen die allemaal op uitbarsten staan. Ik weet waarom ze hier is. En ik ben er net als zij helemaal klaar voor.

Haar zachte handen aaien over de lengte van mijn benen, en glijden speels onder mijn rokje. Het zwembroekje kleeft aan mijn billen en het geil van vanmiddag wordt vermengd met nieuwe sappen der opwinding.

Ze probeert het nog een laatste keer: 'Daisy', en drukt haar lippen op mijn gloeiende vlees. Het lijkt alsof de bliksem inslaat in mijn klit, zo ineens levend en actief voelt mijn onderlijf door haar kleine aanraking. Mijn lichaam is weer precies waar het vanmiddag was en alle zintuigen staan op scherp. Haar vochtige tong laat een natte spoor na op mijn dijbeen. Ze gaat steeds verder naar boven. Ik houd het niet meer uit. Alsof ik door iets wordt gestoord maar nog steeds half slaap kreun ik zachtjes en draai ik me om.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen