Sexy time - Plakkerige grassprieten #5: 'Met haar vingers maakt ze me gék van verlangen'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #5: 'Met haar vingers maakt ze me gék van verlangen'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

2 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

2 mei 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Ik proef mezelf en voel zijn lid nog in me nabonken. De ogen van Jade staan wagenwijd open. Zij ziet wat zo meteen bij haar naar binnen zal gaan.

'Daisy. Ik weet niet of ik dit wel wil. Hij is enorm.'

Ik staak mijn zuigspel en kijk haar niet-begrijpend aan.

'Wat bedoel je babe? Jij wilde dit toch? Geloof me, hij voelt net zo heerlijk als dat hij eruitziet.'

Haar lichaam kronkelt en vouwt zich nu om de mijne.

'Ik wil jou.'

Ze kust me teder in mijn nek en likt mijn oorlel. Koude rillingen kruipen als welkome sprinkhanen over mijn lijf. Alles tintelt en kietelt. Het genot dat ik zonet nog voelde door de invasie van Sjoerd maakt nu plaats voor een grotere verrukking.

'Sorry Sjoerd.'

Jade kijkt hem onschuldig aan en draai zich naar mij toe. Sjoerd grijpt naar zijn stijve en krult zijn rechtermondhoek.

'Dames, geen probleem. Ik zorg wel dat ik aan mijn trekken kom.'

Hij knipoogt naar me. Pas dan besef ik me het gelukzalige feit dat Jade hem afwijst en mij verkiest. Hitte overspoelt mij. Het is een golf aan pure extase. Haar ogen lijken twee schitterende sterren die mijn wens doen uitkomen.

Jade glimlacht en grijpt me bij mijn billen.

'Wat jij zonet hebt gedaan verdien je terug te krijgen, maar dan in het kwadraat.'

De wereld maakt een pirouette. Alles draait. Het idee alleen al dat Jade me zal likken laat me bijna komen. Ik kreun en druk mijn benen tegen elkaar aan.

'Kom hier. Laat mij.'

Jade opent me als een exclusief verkregen cadeautje en haar glinsterende ogen verklappen dat ze blij is met wat ze ziet. Ik voel hoe mijn ademhaling steeds sneller en sneller gaat en overgaat in gehijg. Hier heb ik jarenlang van gedroomd. Ik heb haar mogen proeven en nu is zij aan zet. Ze kneedt me met haar ranke handen en mijn tepels hebben nog nooit zo onrustig en hard aangevoeld. We zijn alle drie naakt, en lijken te zijn vergeten dat ieder moment iemand ons kan betrappen op dit eilandje.

'Je ruikt zo lekker.'

Haar diepe stem trilt tegen mijn schaamlippen, en ik slaak een kreet op het moment dat haar volle vochtige lippen de mijne raken. Het grote apparaat van Sjoerd heeft alles al wakker geschud en aangezet, maar haar lippen lijken het werk maar al te graag af te maken.

'Oh mijn god, wat lekker.'

Ik rek mijn lijf uit en voel iedere spier samenspannen, met mijn klit nu als centrum van al mijn zintuiglijke waarneming. Ik schud mijn hoofd van links naar rechts. Geen idee hoe lang ik dit volhoud. Mijn verlangen staat op springen. Alles wat ze doet voelt heerlijk. Haar tong maakt onderzoekende cirkels over mijn lippen en over mijn inmiddels harde knop. Ik wil meer, zoveel meer.

Ze lijkt precies te weten wat ze doet en precies te horen wat mijn lijf wilt, want met een simpele beweging draait ze om haar as, en ze hangt nu omgekeerd boven mij. Haar lippen drukken nog steeds op mijn klit maar nu hangt haar zoete spleet recht boven mij.

'Sjoerd, je bent nodig. Kom hier.'

Nee, dit ga je niet menen, dat kan ik niet aan. Gaat ze nou echt…?

Ze ontneemt me het zicht, maar ik weet precies wat ze van plan is. Haar vingers glijden over mijn klit en maken me gek van verlangen naar een ontlading. Iedere vezel van mijn lijf schreeuwt erom. Dit voelt allemaal zo lekker dat ik niet wil dat het eindigt, maar ergens voelt het onrustig en bijna gekmakend dat ik er een einde aan wil maken.

Dan voel ik hem. Zijn lul die na die paar keer rammen nu al vertrouwd voelt. Mijn binnenste vormt zich nu makkelijk om hem heen en de vingers van Jade vervolgen hun spel. Ze doen zich tegoed aan me en dan voel ik het. Het begint. De verlossing is nabij. De natte mond van Jade zuigt zich aan mijn klit vast en ik begin aan mijn serenade.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen