Sexy time - Plakkerige grassprieten #3: 'Ze smaakt precies zoals ze is; zoet, stroperig en zacht'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #3: 'Ze smaakt precies zoals ze is; zoet, stroperig en zacht'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

18 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

18 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

De zon brandt op mijn huid en de geur van vers gemaaid gras kriebelt in mijn neus. Ik ben zo geil als boter. Jade grijpt me bij de hand en rent als een klein kind giechelend over het eiland. Ik voel me vrij. Onbezonnen. En de angst voor het onbekende lijkt geweken.

'Hoe lang nog Sjoerd?'

Jade probeert over de herrie van de maaier uit te komen, wat haar niet lukt gezien de onvermurwbare houding van het hete lichaam dat erop rijdt. Met een pruillip gaat ze op de grond zitten en trekt mij naar zich toe. Voor ik het weet lig ik onder haar.

'Ik ga je zoenen Daisy. Okay?'

Ik knik en lik nog snel even mijn lippen om de zoen lekkerder te maken. Ik wil dit, ik wil dit al zo lang.

'Wedden dat-ie dan binnen een paar tellen bij ons ligt.'

Haar glimlach is onweerstaanbaar. Haar borsten hangen boven mijn hoofd. Ze is onbeschrijfelijk, zo mooi. Ik slik. Haar gezicht komt steeds dichterbij. Ik tel de sproetjes op haar neus en wangen. Haar ogen zijn als bruingroene fonkelende stenen. Ik zie mezelf erin weerspiegeld. Dit gebeurt echt. Dit gebeurt nu echt.

Het moment dat onze lippen elkaar raken voelt als een grote belofte naar meer. Ik kreun. Haar pluche zachte mond drukt op de mijne. Ze smaakt precies zoals ze is; zoet, stroperig en zacht. Onderzoekend glijd haar tong tussen mijn lippen. Alles aan mijn lijf staat aan. Ze is ineens niet meer mijn bestie, maar de vrouw waar ik compleet van ondersteboven ben. Jarenlang heb ik mijn affectie voor haar verzwegen, uit angst dat het ons de vriendschap zou kunnen kosten, maar nu lijkt dat allemaal onzin. Juist door het uit de weg te gaan heb ik onze band doen verslappen. Dit voelt zo goed. Compleet. Vervolmaakt.

Ik kus haar nu wat gulziger terug en haar lippen vormen een lach.

'Gekkie, rustig nou maar. Volgens mij komt ie al.'

Ik schrik van haar reactie. Doet ze dit alleen om die gast te strikken? Even ben ik in de war, maar als ik de warrige haren van Sjoerd zie en zijn spottende jongensachtige grijns is de twijfel verdwenen. Ik wil hem net zo graag als haar. Een krachtig gevoel maakt zich van me meester. Het is zeker geen wedstrijd, maar toch voel ik dat ik moet laten zien dat niet zij maar ík de baas ben.

Ik sta op en trek het goddelijke lijf van Sjoerd tegen de mijne aan. Het lijkt alsof iemand anders dit doet. Ik zweef als het ware en kijk neer op mijn eigen handeling. Nooit zou ik hebben gedacht dat ik dit zou durven, en toch doe ik het nu. Hij glimlacht en voor ik het weet vult zijn tong mijn mond. Hij voelt hard en sterk. Zijn spieren lijken wel van steen en drukken zich in mijn zachte vlees. Wat ik zonet voelde met Jade was liefdevol verlangen, maar wat nu door mijn aderen stroomt is pure lust en gulzigheid. Ik wil hem. En ik wil hem als eerst in me!

Alsof hij mijn gedachten kan lezen kneed hij mijn billen als zachte deeg. Het lijkt alsof ik smelt onder de hete zon en zijn kus. Hij heeft me. Hij heeft me helemaal. Dan voel ik de zachte lippen van Jade op mijn schouder. Haar lichaam staat achter me en heel zachtjes kust ze me van boven naar beneden. Rillingen lopen over mijn hele lijf. Dit voelt niet normaal zo lekker. Ze lijken samen wel afgesproken te hebben om dit te doen. Ik hap naar lucht. De kus van Sjoerd voelt dwingender. De vingers van Jade glijden naar beneden en trekken mijn bikinislipje langzaam omlaag. Haar mond kust mijn billen en trekt een vochtige baan ertussen. Hete adem verlaat mijn overkokende lijf.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen