Sexy time - Plakkerige grassprieten #2: 'Heb jij het ooit gedaan? Je weet wel, een trio?'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #2: 'Heb jij het ooit gedaan? Je weet wel, een trio?'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

11 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

11 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Ik zoek oogcontact met Jade, maar die lijkt nog te verdrinken in de ogen van Sjoerd. Snel sta ik op en ik rek me uit. Nu heb ik de aandacht van beiden.

'Daisy, Sjoerd helpt ons,' zegt Jade. 'Maar we moeten even wachten tot hij klaar is met naaien, ik bedoel maaien. Een paar eilanden nog, maar naar eigen zeggen is hij binnen nu en iets van twee uurtjes klaar. Dat is wel goed toch?'

Ik knik en laat mijn ogen weer over zijn niet te versmaden lijf glijden. Door de regen glanst zijn huid in de zon, en de geur van het vers gemaaide gras dat als een bedwelmende aura om hem heen dwarrelt maakt zijn voorkomen alleen maar aantrekkelijker. Als een jaguar op zoek naar haar prooi komt Jade weer bij mij staan.

'Denk jij wat ik denk?'

Ze giechelt, en kleine vlindertjes in mijn buik fladderen rond met hun gekleurde vleugels. Ze trekt me naar zich toe.

'Die is van mij. Geen idee dat hier zulke prachtexemplaren rondhingen. Zo blij dat we zijn gaan varen.'

Ik knik alleen maar, en voel een harde knoop in mijn maag bij het idee dat ik ergens op een eiland in een verloren hoekje moet gaan zitten wachten terwijl Jade zich tegoed doet aan deze hunk.

'Biertje?'

Hij komt vanachter zijn maaier vandaan en reikt me zijn hand. Onhandig dat ik ben buig ik mijn lichaam naar hem toe, hij grijpt me vast en voor ik het weet liggen we samen in het water. Ik proest het uit van de schrik, maar dan voel ik zijn sterke armen om me heen.

'Sorry, mijn fout. Kom, ik zal je helpen.'

Even weet ik weer geen woord uit te brengen. Hij is nu echt heel dichtbij. Té dichtbij om normaal te kunnen doen, dichtbij genoeg om zijn kracht tegen mijn spartelende benen te voelen.

'Daisy, geef me je hand.'

Jade hurkt neer en helpt me de boot op te klimmen. Helemaal nat en bekomen van de schrik kijk ik hoe Sjoerd zijn boot aan die van ons vastknoopt, en ons richting de eilanden vervoert. Ik ril na van het water, ook al brandt de zon op mijn huid.

'Die jongen is toch niet te doen zo lekker?'

Jade stopt haar wijsvinger in haar mond en zuigt eraan. Ik word gek als ze dat doet. Het liefst stop ik mijn hongerige tong tussen haar lippen, maar ik knipper met mijn ogen en probeer aan iets anders te denken.

'Hij komt vast niet van hier. Zeker zo'n ingehuurde freelancer of zo,' zeg ik.

'Nee, inderdaad. Heb jij het ooit gedaan?'

Haar blik wordt nu dromerig en ik zie dat ze aan iets stouts denkt.

'Wat?'

'Je weet wel. Een trio.'

'Jade! Wat zeg jij nou.'

'Nou, gewoon. Ik, ik kan me dat best voorstellen. Met hem. Met jou en hem.'

Ik weet niet wat ik hoor, en zou zweren dat ik zonet klaargekomen ben in mijn kleine bikinibroekje.

Nooit gedurende onze vriendschap is dit onderwerp aan bod gekomen. Laat staan dat we ooit voor de grap met elkaar hebben gezoend. Zit ze nou werkelijk voor te stellen om zo samen een trio te hebben? Het idee alleen al doet me happen naar lucht. Lig ik nog te dromen? Ik knijp mezelf hard in mijn arm en gil het uit.

'Wat doe jij nou?'

Met schaamrood op mijn wangen kruip ik in de boot. Alles rilt en trilt. Ik hoor hoe Sjoerd de maaier van de boot afrijdt het eiland op. Ik hoor het gejoel van Jade, die net doet alsof ze naar een cowboy aan het kijken is die een wild paard in de teugels houdt.

Ik tel tot tien, en wil weer naar buiten gaan als ik het hoofd van Jade de boot in zie gluren.

'Daisy, kom je?'

Ze knipoogt en likt plagend over haar volle lippen. Mijn gedachten gaan alle kanten op, maar vooral richting haar borsten, haar kut, zijn armen en zijn lid dat ons beiden heel veel plezier gaat geven.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen