Sexy time - Plakkerige grassprieten #1: 'Zijn blote gespierde schouders trekken zijn singlet bijna aan stukken. Verse grassprieten plakken op zijn huid'

Column

Sexy time - Plakkerige grassprieten #1: 'Zijn blote gespierde schouders trekken zijn singlet bijna aan stukken. Verse grassprieten plakken op zijn huid'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

4 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

4 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

‘Wat was dat geluid?’

Verschrikt kijk ik richting Jade, die nietsvermoedend ligt te zonnen op het dek. Een hard, ratelend geluid wordt gevolgd door een doffe klap. De motor is uitgeslagen en we drijven in the middle of nowhere. Het leek een leuk idee; op een onverwacht warme dinsdagmiddag varen op de Westeinderplassen, maar nu het ineens begint te regenen, de zon achter de wolken kruipt en de motor afslaat is het allesbehalve dat. Niet dat er iets mis is met een warme zomerregen, maar we kwamen hier voor de broodnodige vitamine D en niet om nat te worden. 

‘En nu?’

Jade kijkt me zenuwachtig aan en komt omhoog. Ik verlekker me voor de zoveelste keer aan haar goddelijke lijf. Haar bruine lokken strijken nonchalant over haar kleine borsten en haar witte bikini versterkt haar bruine teint. 

‘Bel je vader, babe.’

‘De mijne?’

Ze kijkt me met pruilende lippen aan. Haar vader bellen is geen optie. We hebben de boot namelijk zonder zijn toestemming meegenomen. Volgens ons kon het geen kwaad. Even een paar uurtjes in onze bikini dobberen en chillen, en dan  voordat hij van zijn werk komt op tijd naar huis. Opbiechten wat we gedaan hebben en dat de boot het begeven heeft is echt een slecht plan. Ik kruip in de hut en gil het uit. 

‘Mijn batterij is leeg! Fuck, meen je niet. Waar is de jouwe?’

‘Thuis laten liggen. Het is mijn mobile-free day, babe. Je weet dat ik dat kreng nooit meeneem als ik vrij ben.’

 ‘We zijn fucked.’

‘Relax, we wachten gewoon totdat iemand langs vaart en ons een slinger kan geven richting de haven. Van daaruit bellen we iemand en komt het allemaal goed. Kom hier, het is opgehouden met regenen.’

De felle zon schijnt in mijn ogen. Ik weet dat ik niet de meest relaxte persoon ben. Gelukkig ben ik met Jade en laat ik me leiden door haar houding. Dat ik stiekem verliefd op haar ben, heeft ze niet door. Ik probeer al jarenlang de moed te verzamelen om haar te vertellen wat ik echt voor haar voel. Dat ze niet alleen maar mijn beste vriendin is, maar ook nog mijn droomvrouw. 

Ik positioneer mezelf naast haar. De geur van de zonnebrand op haar hete huid dwarrelt mijn neus binnen en mijn onderbuik verkrampt. Als er iemand is waar ik graag mee strand, dan is het zij wel. Ik sluit mijn ogen en voel hoe ze mijn hand vastpakt.

‘Maak je geen zorgen, Daisy. Het komt goed. Geniet van het moment. Eigenlijk best lekker zo doelloos samen met jou. Het is ons eilandje nu haha, de boot. Stel dat we hier de hele nacht moeten blijven?’

Ik zou zweren dat mijn kutje een sprongetje maakt bij het idee. Een hele nacht met haar vastzitten op de boot, midden op het water, is inderdaad best een leuk vooruitzicht. Ik sluit mijn ogen en val weg in een lome dagdroom. 

Geen idee hoe lang ik daar gelegen heb als ik wakker word van stemmen. Ik steun op mijn ellebogen en zie Jade praten tegen iemand. Haar borsten staan vooruit, haar billen duwt ze naar achteren. Deze houding ken ik van haar. Dat is haar veroveringsdans als we uit zijn en ze wil laten zien wat ze in huis heeft. 

‘Daisy, je bent wakker. Kijk, onze gebeden zijn verhoord. Dit is Sjoerd.’

Ik tuur tegen de zon in, plant mijn hand tegen mijn voorhoofd en zie een Fata Morgana op het water. Zijn blote gespierde schouders trekken zijn singlet bijna aan stukken. Verse grassprieten plakken op zijn huid. Hij zit glimlachend op een boot samen met zijn grasmaaier en een paar kratjes bier.

‘Hoi, ik ben Sjoerd. En volgens mij hebben jullie wat hulp nodig.’

Ik hap naar lucht en weet even geen woord uit te brengen. Deze jongen is het mannelijke equivalent van Jade, puur kijkend naar hun schoonhei. Beelden van ons drieën, verstrengeld in elkaar, dringen zich aan me op.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen