Sexy time - De barista #6: 'Een gil ontsnapt aan mijn lippen. Dit is precies wat ik wilde. Dit is precies waar ik op hoopte'

Column

Sexy time - De barista #6: 'Een gil ontsnapt aan mijn lippen. Dit is precies wat ik wilde. Dit is precies waar ik op hoopte'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Alles aan me voelt opgezwollen. Mijn hart, mijn klit, mijn lippen, mijn verlangen. Ik wil hem zo graag.

Het is een natuurkracht die me als een bulldozer overrijdt. Ik neem zijn lul gulzig in mijn mond en voel gelijk hoe erg ik hem wil. Mijn onderbuik maakt zich al klaar voor een immens grote invasie. Ik zou zweren dat ik al een aantal kleine orgasmes heb gevoeld, zo áán sta ik.

'Ik moet je in me voelen.'

'Hier?'

'Waar maakt me niks uit.'

'Wacht even, dan denk ik dat we nog een ritje moeten nemen.'

Hij kijkt ondeugend uit zijn ogen. Zijn mond is iets geopend. De man kookt over van lust. Ik nog nooit iemand zo aantrekkelijk geil gevonden. Als het kon had ik hem opgegeten. Hij bedekt ons met zijn jas en bestelt nog een rit zodra we de man beneden passeren. Het kan niet anders dan dat we allebei gloeien van verlangen. De man zegt geen woord en overhandigt ons de kaartjes.

'Fuck, kom hier.'

Hij tilt me op en laat zijn tong weer in me glijden. Ik kreun. Alles om me heen verdwijnt. Het kan me niks meer schelen dat er mensen boven en onder ons hangen, en dat zij alles misschien kunnen zien. De enorme seksuele energie die door me heen stroomt is van de allersterkste soort.

'Ik wil je voelen, neuk me, neuk me alsjeblieft.'

Geen idee of het gaat passen, maar de leegte en de verkramping vanbinnen schreeuwen om opvulling. Met zijn vingers voelt hij in mijn slipje. Ik stroom over.

'Heb ik dit gedaan?'

Zijn ogen staan speels en brutaal. Ik trek uitdagend mijn mondhoek op en kus hem zonder iets te zeggen. Hij weet wat hem te doen staat. Met zijn behendige vingers trekt hij mijn slipje opzij en dan voel ik hem. Zijn warme kloppende kop staat bij de ingang en probeert zich naar binnen te duwen. Ik kus hem hongerig en beweeg met hem mee. Even lijkt het alsof het niet gaat lukken, maar dan is hij het strakke deel voorbij en vult hij me met alles wat hij heeft.

Een gil ontsnapt aan mijn lippen. Dit is precies wat ik wilde. Dit is precies waar ik op hoopte. Onze lijven persen zichzelf tegen elkaar aan. Het is alsof we één organisme van ons tweeën proberen te maken. Steeds dieper begraaft hij zich nu in me en steeds sneller beweeg ik op en neer.

'Dit is niet normaal. Wie ben jij?'

Als betoverd kijkt hij me aan. Vol ongeloof over wat zich hier afspeelt. De man dacht misschien een rustige gezellige strandwandeling te maken, maar heeft in plaats daarvan dit gekregen. Moet je maar niet zo begeerlijk zijn, denk ik bij mezelf, en ik glimlach.

'Dit doe jij met mij. Ik herken mezelf niet eens,' fluister ik.

Hij likt aan mijn oorlel en bijt er zachtjes in. Mijn klit staat op exploderen. Hij raakt een plek binnenin mij dat een golf aan verrukking over me heen laat donderen. Ik voel dat we er samen tegenaan zitten. Nooit eerder is het voorgekomen dat ik tegelijk met een ander klaarkwam, maar ik heb zo het idee dat onze tijdlimiet hier een actieve rol in speelt.

'Ik ga komen, fuck, echt.

Hij grijpt me met zijn krachtige handen bij mijn heupen, en laat me steeds sneller en sneller over zijn enorme lid glijden.

'Kijk me aan, kijk me aan.'

Zijn stem wordt zwaarder en zijn ogen bijna zwart. Hij gaat komen, ik zie dat alles aan zijn lichaam zich klaarmaakt voor de vloed.

Mijn spieren trekken zich samen, hij raakt precies het plekje dat gekmakend werkt voor de rest, ik kijk in zijn ogen, ik verdrink in zijn ziel, we versmelten en lijken te zweven en samen, bijna onwerkelijk, komen we kermend en hijgend klaar in het nu dampende wagentje dat zo dienst zal doen als gezellige ruimte voor een naderende familie van vier.

'Dit gaan we zo nog overdoen,' zegt hij dwingend terwijl hij zijn broek ophijst.

'Heerlijk. Koffie?'

Hij lacht naar me en geeft me een zacht kusje op mijn wang. En iets aan dit alles vertelt me dat dit slechts het begin is.

Einde

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen