Sexy time - De barista #5: 'Alsof ik een cadeautje uitpak rits ik zijn broek open en omvat zijn harde met mijn hand'

Column

Sexy time - De barista #5: 'Alsof ik een cadeautje uitpak rits ik zijn broek open en omvat zijn harde met mijn hand'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

21 maart 2024 om 19:00

Gepubliceerd op

21 maart 2024 om 19:00

Het lijkt wel een sprookje. Er hangt een lage mist over het water. Het reuzenrad stijgt boven ons uit.

‘Wat ben jij allemaal van plan? Je kijkt zo stout.’

Ik glimlach en trek hem mee het wagentje in. Opgelucht haal ik adem. Hier is genoeg plek voor wel vier mensen, dus dat wat ik van plan ben wordt zo meteen werkelijkheid.

‘Wil je wat drinken?’

‘Hoeveel rondes gaan we maken?’

Samen kijken we de man aan die onze tickets aanneemt.

‘Drie.’

‘Doe maar een klein flesje bubbels. Lekker.’

De deuren worden gesloten en met een flinke kracht worden we omhoog getrokken. 

‘Je zal wel denken, wat moet die man...’

Ik laat hem de zin niet afmaken maar duw mijn lijf tegen het zijne. Mijn mond zoekt naar zijn lippen. Hij lacht verrast, maar al snel pakt-ie me stevig vast en positioneert me op zijn schoot. Geen idee of ik het goed voel, maar wat er tussen zijn benen zit lijkt zich nu al een weg te willen banen door de stof van onze kleding heen. Hij voelt hard, stijf en enorm. Gulzig kus ik hem en onderzoek zijn mond. Zijn tong speelt het spelletje enthousiast mee. Hij smaakt naar koffie, karamel en een vleugje amandel. Heerlijk. Zijn grote handen kruipen onder mijn jas en trui. Ik kreun op het moment dat hij mijn borsten heeft gevonden en ze met zijn beide handen omvat. Zachtjes knijpt hij in mijn tepels en ik open mijn mond verder en verder. Onze zoen wordt gulziger. 

‘Ik wil je proeven. Mag ik?’

Ik laat mijn blik rusten op de tent in zijn broek. Het voorspel belooft wat en alsof ik een cadeautje uitpak rits ik zijn broek open en omvat zijn harde met mijn hand. Hij is zo groot, of mijn hand zo klein dat ik hem niet in het geheel vast kan grijpen. Hij lijkt wel dubbelgeklapt, zo immens lijkt zijn lid. Niet vreemd gezien zijn lengte, en het idee dat ik deze man nu of later in me ga voelen doet mijn lijf kronkelen van geilheid. Ik voel me een krolse kat die draaiend met haar kont probeert een heerschap te verleiden haar alsjeblieft te vullen. 

Hij doet zijn jas uit en gooit deze voor zich op de grond.

‘Voor je knietjes', zegt hij er lief bij en ik glimlach.

Langzaam laat ik een slok bubbels door mijn keel glijden. Even smeren voordat het grote werk gaat beginnen. 

Ik kijk hem onafgebroken aan op het moment dat ik zijn gevaarte uit zijn boxershort haal. Hij voelt vlezig, koppend en bijna agressief, zo opgewonden. De blik van zijn eigenaar staat echter zacht, glazig en vol verwachting. Ik bevochtig mijn lippen en lik zijn eikel. Wie had dit kunnen denken? Waarom voelt alles zo goed met hem? Het is niet dat ik dit iedere dag doe of zo. Maar met hem voelde het vanaf het eerste moment al goed. Alsof het leven ons beiden aan het begin van een doolhof had neergezet en we eindelijk, na al die jaren, bij het eindstation waren beland. We hadden elkaar gevonden. De wederzijdse herkenning ervaren. Hier is niks geks aan. Alles aan dit voelt volkomen normaal.

‘Wacht, we dalen.’

Behalve dan het feit dat ik op het punt sta zijn heerlijke lul in mijn mond te stoppen terwijl we het publiek beneden passeren. Spontaan schieten we allebei in de lach, maar als het wagentje weer de bekende sjor krijgt en omhoog schiet weet ik dat er geen tijd te verliezen valt wil ik deze man proeven. Ik blijf hem aankijken terwijl ik hem langzaam in mijn mond laat glijden. Hij laat zijn hoofd achterover vallen en duwt zijn heupen omhoog. Man, wat smaakt hij lekker. Net als met mijn handen lukt het me niet zijn hele lid in mijn mond te nemen, maar met behulp van mijn beide handen en mijn zuigtechniek maak ik hem zo hard als staal.

‘Pas op. Als je zo doorgaat, kom ik klaar.’

Geen idee hoe hoog we zijn, maar ik ben nu al in de zevende hemel.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen