Anna Karolina #245: Terug naar de bewuste nacht in Tilburg

Column

Anna Karolina #245: Terug naar de bewuste nacht in Tilburg

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

4 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

4 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Als ik toen had geweten wat zich in de toekomst af zou spelen, had ik het totaal anders gespeeld. De verschrikte ogen van Anna, bij onze allereerste ontmoeting in Tilburg, zullen nooit van mijn netvlies verdwijnen.

Nu weet ik wat het was. Het was liefde op het eerste gezicht. Het gevoel dat je naar iemand kijkt, die je in je leven nog nooit hebt ontmoet, maar waarvan je hart weet dat het de enige persoon is op de hele wereld waar je al zolang naar op zoek bent geweest. Het is de herkenning, de directe herkenning in die ene eerste seconde, die je de overtuiging geeft dat dit zo had moeten zijn. Dat alles wat je in je leven gedaan hebt naar dit moment heeft geleid. Eenmaal ontmoet ben je niet meer in staat de persoon met rust te laten. Je moet en zal bij haar zijn. Je kan niet meer zonder. Er is een leven voor en een compleet nieuw leven na de ontmoeting. En iedereen die dit zelf heeft meegemaakt weet heel goed waar ik het over heb.

Maar ik was daar voor totaal andere zaken. Liefde was het allerlaatste waar ik mee bezig was. Ik was er totaal niet op voorbereid. Haar komst maakte mijn gedachten troebel en ik verloor mijn focus. Mist hing in mijn hoofd en ik heb keuzes gemaakt die me nu achtervolgen. Na al die tijd.

Terug naar de bewuste nacht in Tilburg.

'Wie was dat?'

Op het moment dat Anna maakt dat ze wegkomt, nadat ze zich duidelijk op een verkeerd moment in een verkeerd pand bevindt, kijkt Sasha me argwanend aan.

'Geen idee. Ik verwachtte maar één persoon, en dat ben jij. Sasha?'

De ogen van Sasha verzachten en kijken me glimlachend aan. Haar zwarte korte haren glanzen onnatuurlijk en haar lippen gaan een paar millimeter vaneen.

'Gaat zij niet voor problemen zorgen?'

'Nee, zit er niet over in. Ik los het verder wel op.'

Met lome passen stapt ze op me af en kijkt goedkeurend naar de tafel vol lekkernijen die pontificaal in de lege ruimte staat.

'Zo, dit wordt een heus feestje.'

Ze slaat haar armen om me heen. Ze ruikt hemels. Kruidig en zoet. Dat ik halfnaakt hier sta helpt niet echt voor het doel. Ik moet mezelf eraan herinneren dat ik hier slechts ben om de juiste persoon te vinden om Gregor te verleiden en dichterbij de rat te komen. Wat mij betreft is ze goedgekeurd. Het kost mij al moeite om weerstand te bieden tegen deze übervrouw. Langzaam trek ik haar armen van me af, maar ik voel haar verzet.

'Luister jongedame, dit is een misverstand, ik heb je gebeld omdat ik ..'

'De reden doet er niet toe.'

Ze bijt nu zachtjes in mijn oor en ik bijt op mijn lip om maar niet toe te geven aan dit alles. Het is voor het eerst dat ik een miscalculatie heb gedaan. Ik was ervan overtuigd dat ik opgewassen was tegen een professionele verleidster, maar wat deze dame doet dringt ongewild dieper dan mijn huid.

Nu pas besef ik dat het kwam door de onverwachte komst van Anna. Door het aanblik van mijn toekomstige liefde was ik niet meer mezelf. Mijn hart was overdonderd en in de war. De komst van Anna en Sasha wisselde elkaar zo snel af, dat het geen tijd heeft gekregen om te beseffen dat het niet Anna was die voor me stond.

Mijn lijf gloeide. Mijn verlangen steeg. En zij stond voor me. Ze was mooi. Mooi op een objectieve, ijzige manier. Bij Anna smolt ik, bij haar werd ik hard als steen. Maar dit kon niet, dit mocht ik niet laten gebeuren. Stel je voor. Stel je voor dat mijn plan werkt en dat Gregor als een blok valt voor haar, dan heb ik zijn toekomstige lief geneukt. En ook al is ze een escort en zijn velen mij voorgegaan, dit is anders. En dat besef ik maar al te goed.

Haar ranke hand glijdt over de handdoek en blijft hangen op mijn gezwollen lid. Ik moet haar stoppen, maar er komt geen woord over mijn lippen. Met een behendige ruk trekt ze de handdoek van mijn lijf en omvat ze mijn harde lul. Ik zucht in haar hals. Met de andere hand trekt ze hard aan mijn lange haren en dwingt ze me naar haar te kijken. Ze bevochtigt snel haar rechterhand en glijdt nu soepel over mijn kloppende eikel.

'Kijk me aan. Kijk me aan als je komt.'

Deze vrouw weet precies wat ze aan het doen is, in tegenstelling tot ikzelf.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen