Happy Sex Toy Day: deze 5 seksspeeltjes komen als beste uit de test

Body & Mind

Happy Sex Toy Day: deze 5 seksspeeltjes komen als beste uit de test

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

4 november 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

4 november 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Als er een feestdag is die we met open armen ontvangen, dan is het Sex Toy Day wel. Op de dag van het seksspeeltje vieren we het bestaan van vibrators en andere trillende vrienden. En aangezien het gros van de vrouwen voor het eerst klaarkwam dankzij een toy, is die viering verdomme terecht ook.

Toe aan nieuw trillend goed? In het kader van deze heuglijke dag delen we de 5 best geteste vibrators – dat zegt onderzoek van vergelijkingssite Top-x! – met je.

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation Met een dikke vette 9,3 rolt de Satisfyer uit de bus als beste vibrator van 2022. En terecht als je het ons vraagt: deze toy stimuleert touch free je clitoris, en dat vinden heel veel vrouwen gewoon heel erg fijn. De pluspunten: 11 vibratiestanden en makkelijk te bedienen. De Satisfyer scoort alleen minpunten voor de oplader met magneten. Kunnen we mee leven.

Luchtdrukvibrator € 59,99 easytoys.nl

Lees ook: Krijg nou tieten: zo kom je klaar via je tepels

2. Essential Pleasure Noé - Magic Wand-vibrator Met 9,1 punten op de teller is deze wandvibrator een goede tweede. Als je dacht dat de Satisfyer je de kloten uit het lijf trilt, zal deze je helemaal verbazen. Twintig verschillende vibratiepatronen, acht verschillende standen. Daar ben je wel even zoet mee. Pluspunten voor het reisslot (scheelt weer een ongemakkelijk moment bij de douane) en z'n fluisterstilheid. Al zijn de meningen daarover verdeeld, want anderen vinden de vibrator te luid. Anyway, voor de zekerheid een raampje dicht als je aan de slag gaat en je kunt het met eigen oren testen.

Wandvibrator € 27,95 bol.com

3. Essential Pleasure Dané Luxe-vibrator met afstandsbediening Voor elk gat een genot met deze vibrator met afstandsbediening. Da's leuk, want daardoor kun je hem samen met je partner gebruiken. Je brengt hem niet alleen in in je anus en vagina, hij stimuleert ook je clitoris. En dat is goed voor een gemiddelde 8,9. Met tien vibratiestanden kun je je lol op. Hij valt volgens sommigen alleen wat klein uit. Maar hé: lengte is maar een getal. Het gaat erom wat je ermee doet.

Vibrator € 29,95 bol.com

4. TipsToys Body Wand Massage-vibrator Nog een wandvibrator in de aanbieding. Dit exemplaar krijgt een eindbeoordeling van 8,7 punten, en scoort vooral omdat-ie niet alleen je clit vermaakt, maar ook je spieren losmasseert. Inderdaad: je kunt hem als massagestaaf gebruiken. Enige minpunt volgens de onderzoekers: hij maakt herrie. Aan de andere kant: wie gigagoed wil klaarkomen moet er wat voor over hebben.

Wandvibrator € 28,95 tipstoys.nl

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik vind het belangrijk dat ik het meest geniet tijdens seks'

5. Laid rabbit-vibrator De laatste in de lijst is deze rabbit-vibrator: goed voor G-spot- en clitorale stimulatie. Takkehandig aan deze vibrerende rakker is dat je de motoren apart van elkaar kunt bedienen. Over die motoren gesproken, die zouden fluisterstil zijn. Geen zorgen om de buurt als je los gaat met deze toy. Het enige nadeel is volgens Top-x dat deze vibrator geen ribbels heeft. Maar daar kom je vast wel weer overheen. Pun intended.

Rabbit-vibrator € 74,99 bol.com

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen