Uitje plannen? Deze zomerse activiteit past het beste bij jouw sterrenbeeld

Body & Mind

Uitje plannen? Deze zomerse activiteit past het beste bij jouw sterrenbeeld

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 08:00

Nu de zon zich steeds vaker van haar beste kant laat zien, willen we massaal naar buiten. Maar eh, wat moet je doen? Dat terras heb je na de tiende keer op rij misschien ook wel gezien.

Gelukkig staat jouw ultieme zomeractiviteit in de sterren geschreven.

Ram – Hiken 21 maart - 20 april Rammen zijn niet vies van een goede uitdaging. Dus hup, pak die auto en rijd naar de Schoorlse Duinen (of waar dan ook) voor een lekkere hike.

Stier - Picknicken 21 april - 20 mei Stieren houden niet alleen van comfort, maar ook van Moeder Natuur. Een ontspannen dagje picknicken in het park om de hoek is dan ook de perfecte manier om te genieten van een paar zonnestralen.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21

Tweelingen - Roadtrippen 21 mei - 20 juni Tweelingen zijn nieuwsgierig en houden van afwisseling. Wat past daar nou beter bij dan een roadtrip? Kan gewoon in ons eigen kikkerlandje. Wie gaat er mee naar Zeeland? Of Drenthe?

Kreeft - Organiseer een barbecue 21 juni - 20 juli Kreeften zijn niet alleen gehecht aan hun familie en vrienden, maar ook nog eens ontzettend zorgzaam. Die twee eigenschappen komen perfect samen tijdens een barbecue in de tuin.

Leeuw - Outdoor bioscoop of theatervoorstellingen 21 juli - 21 augustus Leeuwen zijn over het algemeen wel te porren voor een portie drama en aandacht. Check of er in de buurt een outdoor bioscoopavond of theatervoorstelling is.

Maagd - Begin een moestuin 22 augustus - 22 september Maagden zijn praktisch ingesteld en houden van organiseren. Een middag tuinieren is dan ook een echt zenmoment. Geen tuin? Een kruidentuintje op je balkon telt ook.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Weegschaal – Bezoek een antiekmarkt 23 september - 22 oktober Weegschalen zijn van nature erg artistiek en creatief. Grote kans dat je op een brocante- of antiekmarkt unieke items op de kop tikt voor thuis.

Schorpioen - Duiken 23 oktober - 22 november Schorpioenen houden van mysteries en diepgang. En wat sluit daar mooi bij aan? Juist, een cursus duiken. Het liefst doe je dat natuurlijk ergens in een tropisch oord, maar ook in Nederland vind je een aantal duikopleidingen.

Boogschutter - Organiseer een sportmiddag 23 november - 20 december Boogschutters zijn gek op avontuur en competitie. Trommel vrienden op en organiseer een ouderwetse sportmiddag. Net alsof je weer op de middelbare school zit.

Steenbok - Historische stadstour 21 december - 19 januari Steenbokken zijn gek op geschiedenis en cultuur. Nog nooit een historische tour gedaan door je eigen stad? Hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen.

Waterman - Festival 20 januari - 18 februari Watermannen leven voor muziek en goed gezelschap. Een festival is dan ook de perfecte gelegenheid om nieuwe muziek te ontdekken én tijd door te brengen met vrienden.

Vissen - Schilderen 19 februari - 20 maart Vissen zijn creatief, dromerig en echte natuurliefhebbers. Waar wacht je nog op? Pak verfspullen, spring op de fiets naar een bijzonder plekkie en channel je inner Picasso.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Body & Mind