Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

20 mei 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

20 mei 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand maakt gevoelens in je los die je al een poosje niet meer hebt ervaren. Misschien bezorgt deze persoon je zelfs wel vlinders in je buik. Toch is dit niet jouw nieuwe, grote liefde. Die is namelijk ergens anders. Op een heel andere plek dan waar je deze persoon denkt te vinden.  

Samen: Je verwacht momenteel iets te veel van je lief. Ook al doet je schatje alsof-ie het geen enkel probleem vindt om bepaalde dingen voor je te doen of laten, dat is het stiekem wel. Eigenlijk vindt je partner het schijtirritant, maar doet-ie er alles aan om gezeik te voorkomen.   

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Als je wilt scoren deze week, zal je zelf de eerste stap moeten zetten. Ze vinden je allemaal bloedje aantrekkelijk, maar nemen vooralsnog weinig initiatief. Eigenlijk heb je best wel weer eens zin in iets spannends. Maar om nou zelf het haantje te moeten zijn. Neuh. Jij regelt niet, jij wórdt geregeld.  

Samen: Je voelt je meer begrepen en gehoord door je lief, iets wat altijd al belangrijk voor je is, maar nu helemaal. Hoewel je er niet helemaal lekker in zit, heeft je partner alle begrip voor je en geduld met je. Iets wat je zeer waardeert. Dit is dan ook een ideale week om samen iets leuks te gaan doen. Uit of thuis, dat maakt niet uit. Zolang jullie maar samen zijn. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Juist omdat je nu het een en ander aan je hoofd hebt, doe je er goed aan om wat meer tijd met goede vrienden door te brengen. Niet om je problemen met hen te bespreken, maar om je gedachten te verzetten, lol te maken en er juist even helemaal niet aan te denken. 

Samen: Ondanks dat je wel eens flink tekeer kunt gaan tegen je partner over dat-ie bepaalde dingen helemaal verkeerd aanpakt, is je lief wel degene die deze week op het juiste moment jouw back heeft. Misschien moet je toch maar eens wat meer vertrouwen in je geliefde en vooral in 'jullie' hebben. 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Als je openstaat voor een nieuwe liefde is het belangrijk dat je eerst een oud hoofdstuk afsluit. En als je dan toch bezig bent, begin dan ook meteen iets nieuws. Een nieuwe hobby of sport zou je nu veel goed doen. Even je gedachten verzetten met iets leuks brengt een heerlijke vibe met zich mee. Een vibe die ook anderen heel aantrekkelijk zullen vinden.  

Samen: Een nieuwe fase binnen de relatie breekt aan. Of jullie nu samen uitkijken naar een mooie reis die jullie gaan maken, of naar het nieuwe huis dat jullie gaan betrekken: dit is een heerlijke tijd om voorbereidingen te treffen voor al het leuks dat komen gaat. En jullie portemonnee te trekken, want dat hoort er helaas ook bij.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Ook al heb je onlangs een flinke berg schande gepakt, bedenk je dat je hierin lang niet de enige bent. Iedereen heeft wel eens een moment dat het net iets anders loopt dan gepland. Mensen zonder schande hebben meestal ook geen leven. Dus. Van harte welkom bij 'de grote schande club'. En weer door.  

Samen: Als je je afvraagt hoe het komt dat jij en je lief wat uit elkaar lijken te groeien, bedenk je dan eens hoe vaak jullie elkaar nog spontaan even lekker vastpakken, zoenen, knuffelen, hand in hand lopen, etc. Juist dat zijn de kleine dingen die jullie relatie nu nodig heeft.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Op dit moment heb je niet echt een duidelijk plan en doe je maar wat in de hoop dat het niet al te beroerd uitpakt. Eigenlijk weet je allang wat het beste voor je is, alleen de moeite die je ervoor moet doen staat je tegen. Kom op, Scorpio. Breng je messy-ass life op orde, dan komt de liefde daarna vanzelf.  

Samen: Ook al kost het je flink wat moeite om niet terug te grijpen op narigheid uit het verleden en je lief te confronteren met oude misstappen die je partner heeft begaan, is het toch echt beter om die oude meuk te laten voor wat het is. Het is niet terug te draaien en het maakt de sfeer in huis er ook niet gezelliger op. Precies nul redenen om aan deze behoefte toe te geven.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het type waar je helemaal voor valt, blijkt echt te bestaan en komt zomaar op je pad. Helaas lukt het je niet om deze persoon zomaar binnen te hengelen, maar waar een wil is, is een weg. Een doodlopende weg in dit geval. Er staat helaas nog geen nieuwe liefde voor je in de sterren.  

Samen: Als er nog wat klusjes op de agenda staan die jullie samen moeten uitvoeren, is dit hiervoor een goed moment. Jullie kunnen prima met elkaar door één deur en het teamwork tussen jullie is top. Verder wordt er goed gecommuniceerd en is jouw korte lontje even op vakantie. Bon. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoewel jij alleen maar even fijn wilt buitenspelen, is er iemand in jouw omgeving die jouw geflirt net iets te serieus opvat. Deze persoon wordt verliefd en jij hebt de poppen aan het dansen. Hoe kom je híer nu weer vanaf. Blijf alert op hoe de ander erin staat, Bokstra. Voorkomen is beter dan genezen. 

Samen: De relatie heeft er wel eens beter voor gestaan en op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk welke kant jullie op gaan. Als jullie allebei bereid zijn om eraan te werken en er moeite in te steken zou het misschien nog kunnen lukken. Maar als een van jullie al is uitgecheckt… Tja.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Dit is hét moment om de dingen te doen die al een poosje op je to do-lijst stonden. Je hebt er nu tijd voor én zin in. De liefde laat sowieso nog even op zich wachten. Tot jouw nieuwe tijdverdrijf zich aandient, kun je nu de tijd mooi nog even aan jezelf besteden.

Samen: Roddels drijven een wig tussen jou en je lief en zorgen voor spanningen binnen de relatie. Juist nu is het belangrijk om open en eerlijk naar elkaar te zijn. Je geliefde kan beter iets van jou horen dan via-via waarbij het verhaal aan alle kanten is aangedikt. En dat geldt natuurlijk ook voor je partner als die iets op te biechten heeft.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: In je hoofd is het momenteel een warboel, niet alleen met het oog op de liefde, maar ook met betrekking tot jezelf. Wat wil je en wat wil je niet (meer). Hoogste tijd om schoon schip te maken en alles en iedereen die niets meer aan je leven toevoegt te verwijderen. Niet makkelijk, wel nodig. 

Samen: Werk gaat voor het liefje, in elk geval op dit moment. Je agenda zit propvol met klussen en afspraken waardoor de liefde even op de tweede plaats of misschien zelfs wel de derde komt te staan. Niet leuk voor je partner, die inmiddels een gezicht tot op de grond heeft hierdoor, maar wel waar.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je zit niet optimaal in je vel en er is ook nog eens niemand in de buurt die je interessant vindt. Een zeer onhandige combinatie voor de liefde, die dan ook even ver te zoeken is, helaas. Geen probleem. Kun je mooi jezelf even verwennen met een kappertje en een nieuwe outfit. Ook voor jezelf is het fijn om je op te tutten. 

Samen: Maak je niet druk als je partner wat vaker weg is dan anders en zoek er al helemaal niets achter. Jij bent de enige voor voor je lief die belangrijk is. Mits je niet te jaloers doet, dat geeft alleen maar gezeik en gedoe. Vooral als je er zes uur lang over door zaagt. Ja. Want dat doe je.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand in jouw omgeving is knetterverliefd op je. Misschien heb je het wel al in de gaten, maar denk je dat dit geen kans van slagen heeft. Vergis je niet, Stier. Deze persoon zou zomaar jouw grote liefde kunnen zijn als je hem/haar/hen beter leert kennen. Wat heb je te verliezen?

Samen: De woordenwisselingen die jullie deze week hebben, gaan helemaal over niets. Te gênant voor woorden dat hier überhaupt ruzie om wordt gemaakt. Als jullie dan toch per se aandacht aan deze onzin willen besteden, probeer dan in ieder geval gewoon rustig met elkaar te praten.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen