Tindertrauma: 'Tijdens onze eerste date gingen we op visite bij zijn broer'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Tijdens onze eerste date gingen we op visite bij zijn broer'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Giada bood aan om te betalen, maar had achteraf spijt.

Aileen (21): 'Freek leerde ik kennen op een vakantiepark in Zwolle. We raakten aan de praat, het klikte en we wisselden nummers uit. Je weet wel hoe dat gaat. Eenmaal thuis besloten Freek en ik een keer af te spreken. Ik kom uit Noord-Brabant, hij uit Zuid-Holland, maar we spraken af in Utrecht.

Een dag van tevoren gaf hij aan dat zijn broer ook in Utrecht woont en dat we daar misschien 'even' langs konden gaan. Eh, konden we niet gewoon ergens een biertje gaan drinken? Freek dikte flink aan hoe leuk hij het zou vinden, want hij had zijn broer al heel lang niet gezien.

Lees ook: Tindertrauma: 'Hij bood aan om te betalen, maar was vervolgens de hele avond pissig'

Ik kon eigenlijk geen nee meer zeggen, dus stemde in. Eenmaal aangekomen bij zijn broer werd het gelijk ongemakkelijk. Omdat Freek mij had meegenomen, ging zijn broer er vanuit dat we heel steady waren met zijn tweetjes. Met het schaamrood op mijn kaken probeerde ik hem duidelijk te maken dat het een gewoon date was. Een éérste date.

Het ergste van alles was misschien wel dat we niet 'eventjes' bleven. Nee, we waren echt op visite. We hebben er de hele middag doorgebracht. Helaas moet ik Freek na onze 'date' teleurstellen: de volgende keer moet hij toch echt in zijn eentje of met een nieuwe date naar zijn broer.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen