Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

6 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

6 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je gevoel voor humor maakt je bijzonder aantrekkelijk en zorgt ervoor dat je de juiste mensen aantrekt die jou ook laten lachen. Samen plezier kunnen maken is de perfecte basis voor een relatie. De kans dat je verliefd gaat worden op een enorme lolbroek is nu dan ook méga groot. Heerlijk!

Samen: Dit is een heerlijk moment om er samen even een weekendje tussenuit te knijpen. Gewoon even een paar dagen optimaal genieten van elkaars gezelschap zonder tussenkomst van jankende koters, vriendinnen of familieleden. Go back tot the 80's en zet die telefoon gewoon eens helemaal uit. Wie heeft ooit gezegd dat je altijd maar bereikbaar moet zijn? Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je in het verleden niet altijd leuke ervaringen hebt gehad op liefdesgebied wint je optimisme het nu van je wantrouwen. Je realiseert je dat je niet iedereen over één kam kunt scheren en dit doe je dus ook niet meer. Voortaan neem je gewoon twee kammetjes mee in de binnenzak.

Samen: Deze week kunnen problemen die al een poosje voortsleepten worden opgelost. Hierbij is het wel belangrijk dat het boek ook echt wordt gesloten en er geen oude koeien op de achtergrond blijven meehuppelen. Nieuwe irritaties voorkom je door niet overal de volle aandacht aan te besteden. Jouw opmerkzaamheid en oog voor detail is soms echt een handicap voor de relatie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je hebt je oog laten vallen op iemand die niet het beste in jou naar boven haalt. Niet dat diegene nu direct het slechtste in je naar boven haalt, maar er worden wel degelijk onzekere puntjes getriggerd die je liever met rust laat. Skippen dus Stier, jij verdient iemand die jou goed laat voelen over jezelf en niets minder dan dat. 

Samen: Je hebt momenteel weinig geduld. Niet alleen jijzelf, ook je partner heeft hier behoorlijk last van. Alles moet gisteren en ook nog het liefst op jouw manier. Juist nu is het verstandig om je tijd te nemen, rustig alle voor-en nadelen tegen elkaar af te wegen en geen overhaaste beslissingen te nemen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je hebt even tabak van relaties. Uitgaan vind je leuk maar al die types die meteen om je Snap vragen of je nummer willen: aan jouw lijf even geen polonaise. Stappen doe je nu echt voor je lol, niet om er een nieuwe partner aan over te houden. Ook op Instagram houd je je even koest en Tinder kan er helemaal wel af. 

Samen: Bepaalde dingen binnen de relatie begin je zo langzamerhand echt zat te raken. Je partner kun je op zich best nog wel aan, het is alleen al die bijkomstige shit waar je een staart van krijgt. Familieverplichtingen en bepaalde schoonfamilie in het algemeen. Je wilt er gewoon niet naartoe. Ook niet even. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Deze periode kun je beter tijd en aandacht aan jezelf besteden dan aan de liefde in het algemeen. Hou in de eerste plaats van jezelf en maak jezelf blij met dingen die je graag doet. Dit geldt nu vooral voor de activiteiten die nog op je to-do lijstje staan en waar je nog niet eerder aan toegekomen was. 

Samen: De communicatie tussen jou en je lief is volledig ruk. Alles wat je partner zegt vat jij anders op dan hij of zij het bedoelt en alles wat jij graag wil horen komt zijn of haar strot niet uit. Eigenlijk komt het erop neer dat praten de dingen nu vooral erger maakt tussen jullie. Misschien gewoon beter even je mond houden tot ná je menstruatie. Hormoontjes enzo. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: In plaats van naarstig op zoek te gaan naar een nieuwe vlam is het misschien een beter idee om gewoon meer nieuwe mensen te leren kennen. Uit vriendschap vloeien vaak de mooiste relaties voort en zo niet, dan leer je via nieuwe vrienden vaak alsnog iemand kennen met wie de vonk overspringt. 

Samen: Waar je voorheen nog wel eens kon mopperen op je lief, zie je nu steeds meer de goede eigenschappen van hem of haar. Zeker als je je partner vergelijkt met anderen realiseer je je dat je het eigenlijk helemaal niet zo slecht getroffen hebt. Hoogste tijd om dit ook gewoon eens naar je druifje uit te spreken. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: De liefde is erg dichtbij. De vraag is alleen, ben jij er klaar voor? Je agenda staat vol leuke afspraken en activiteiten. Juist als je het niet verwacht ontmoet je iemand die spontaan jouw interesse wekt. De beste manier om hiermee om te gaan is er gewoon voor openstaan, jezelf er niet tegen verzetten maar ook niets forceren. 

Samen: Gedoe uit het verleden staat mogelijk jouw relatie in de weg. Ongemerkt projecteer je minder leuke ervaringen van vroeger op je partner, wat natuurlijk niet eerlijk is. Hij of zij had daar niets mee te maken en probeert juist alleen maar zijn of haar best te doen. Dit weet je natuurlijk ook wel, maar toch. Nee, niets 'maar toch'. Gepasseerd station.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je begint steeds meer zin te krijgen om je te settelen, maar dan wel met iemand die dezelfde interesses heeft als jij. Fijn om samen dezelfde series te kunnen kijken en dezelfde dingen te doen. Natuurlijk is het ook belangrijk om naast een relatie ook een eigen leven te hebben maar als je dan toch graag in iemands reet kruipt, ga dan deze week gericht op zoek. 

Samen: Meningsverschillen behoren tot het verleden. Na een goed gesprek blijkt dat jullie gedoe vooral gebaseerd was op misverstanden en wederzijds onbegrip. Gelukkig gaat de communicatie er deze week flink op vooruit en daarmee jullie relatie ook.  Hoogste tijd om samen iets leuks te ondernemen.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je valt halsoverkop als een betonnen blok voor iemand die jou helaas niet op waarde weet te schatten. Hij of zij ziet het flirten vooral als een spel om te kijken hoe goed hij of zij zelf nog in de markt ligt. Grote kans dat hij of zij ook allang al een relatie heeft, dus hou je ogen goed open.

Samen: Je hebt momenteel weinig geduld met je partner. Je raakt vooral geïrriteerd als hij of zij jou niet meteen begrijpt of er gewoon een andere mening op na houdt. Daarbij is je lief deze week ook nogal onhandig wat het er allemaal niet beter op maakt. Tel tot tien Scorpio, je partner wordt op dit moment vooral heel erg nerveus van jóu.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Werk aan je eigen doelstellingen en zet de liefde even op een zijspoor. Het mooie is namelijk dat als je binnenkort één van je persoonlijke doelen bereikt, er vanzelf iemand in je leven zal komen met wie je een leuke relatie kunt opbouwen. Probeer maar Boog. Baat het niet, schaadt het niet. 

Samen: Dit is een mooi moment om nieuwe stappen te zetten naar een gezamenlijke toekomst. Wees hierbij niet bang om serieuze afspraken te maken of zelfs een bepaalde verbintenis aan te gaan. Desondanks is het verstandig om jezelf in te dekken voor het geval het wél ooit mis gaat. Samen is top maar volledig afhankelijk zijn van iemand is nooit een goed idee. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Ga lekker uit met vrienden en geniet van je vrijheid. Flirten is leuk maar op dit moment mis je het geduld om een duurzame relatie op te bouwen. Liever besteed je aandacht aan je eigen liefhebberijen en steek je tijd in je carrière. En 's avonds alleen thuis op de bank zitten met je dekentje en de kat vind je ook geen straf.

Samen: Jullie gaan een turbulente week tegemoet en de buren ook. Die kunnen volop meegenieten van de hoogoplopende ruzies die er tussen jou en je lief zullen losbarsten. Gelukkig keert daarna direct de rust weer, zowel voor jullie als voor de direct omwonenden. Soms is stoom afblazen gewoon even nodig om te beseffen wat je hebt. En zeker niet kwijt wilt. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Er staan mooie dingen te gebeuren alleen niet op het gebied van de liefde. Hoewel het het qua werk, geld, wonen en andere levensgebieden top gaat, staat er kennelijk nog niemand te trappelen om jouw nieuwe partner te worden. Prima, dan maar niet. Je vermaakt je ook wel zonder hem of haar. 

Samen: Je bent heel blij met je geliefde en dit is geheel wederzijds. Hoewel je snel iets te klef vindt, is dit wel een mooie week om je gevoelens te uiten door middel van daden. Doe iets liefs voor je partner waarvan je weet dat hij of zij dit heel erg waardeert en juist niet van jou zou verwachten. Met jouw originaliteit kun je vast wel iets bedenken. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen