Tindertrauma: Loes' date zou koken, maar zijn moeder had de lasagne gemaakt

Body & Mind

Tindertrauma: Loes' date zou koken, maar zijn moeder had de lasagne gemaakt

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 februari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten

Gepubliceerd op

1 februari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Loes' date was een held op sloffen die het een goed idee vond om seksfilmpjes van zijn ex te laten zien. 

Loes (41): 'Voordat ik Ray in het echt ontmoette, hadden we al een paar keer gevideobeld. Dat waren steeds gesprekken van ongeveer twee uur waarin we aan één stuk door kletsten, dus ik dacht al een duidelijk beeld van hem te hebben voordat we überhaupt op date gingen. Na een paar weken besloten we af te spreken en dan zou Ray voor me koken, hartstikke romantisch.  Lees ook: Tindertrauma: Kiki's date ging na tien minuten weg maar wilde wel nog effe tongen Die romantiek was alleen al snel foetsie toen Ray de deur opendeed. Hij had zijn bevlekte werkoverall nog aan en liep op stoffige grijze sloffen. Van die echte opa-gevalletjes. Kijk, ik ben helemaal fan van jezelf zijn, maar op een eerste date vind ik het niet verkeerd als iemand een beetje extra z'n best doet. Zelf had ik me wel uitgedost: een likje make-up, een leuke outfit aan, dat vind ik niet meer dan normaal. De romantische belofte van een zelfgekookte maaltijd viel ook in duigen. Ray haalde een lasagne uit de koelkast om op te warmen in de magnetron. Op zich geen wereldramp, tot hij compleet schaamteloos vertelde dat zijn moeder die had gemaakt. Hij leek er totaal niet mee te zitten. Ik reageerde maar met 'lekker', maar dacht ondertussen: waarom lieg je niet gewoon dat je hem zelf hebt gemaakt? Die lasagne moesten we ook nog eens op de bank opeten, want een tafel had hij niet. Zijn huis was een typische vrijgezelle mannenstek. Het eten was trouwens wel lekker, zijn moeder kan koken. Maar ja, ik zat hier niet voor haar. En daarnaast had ik toch wel een andere verwachting van een dinner date. Ik merkte al snel dat hij veel praatjes had. Hij had het heel de tijd over zijn exen, die volgens hem stuk voor stuk problemen hadden en hem steeds lastigvielen, terwijl hij alleen maar probeerde te helpen. Wat moest ik daar nou weer mee? Maar daar bleef het niet bij. Ik ben niet de allerdunste, en om te bewijzen dat hij dat niet erg vond, zei hij: 'Mijn ex was ook niet slank. Kijk maar.' Vervolgens toverde hij seksfilmpjes op z'n mobiel tevoorschijn. Hij en zijn ex samen in de wc van een club, zij met een vibrator, beiden poedelnaakt en zo nog een stuk of vijf soortgelijke filmpjes. En alles superexpliciet, gewoon porno. Ik kon alleen maar denken: oh mijn god, ik moet hier wegwezen. Nadat ik had verteld dat ik dat niet per se hoefde te zien, werd het ook nog eens verschrikkelijk ongemakkelijk. Want nu het onderwerp exen wegviel, waren ineens zijn praatjes op. Lees ook: Tindertrauma: Debbies date rende de slaapkamer uit toen het op seks aankwam Uiteindelijk heb ik maar gewoon gezegd dat ik nog ergens heen moest. Eenmaal thuis liet ik weten dat ik de klik niet echt voelde. Of dat duidelijk genoeg was weet ik niet, hij rijdt namelijk weleens langs mijn werk en appt me dan een foto van mijn auto op de parkeerplaats. Misschien in de hoop toch nog die twee date binnen te slepen. Nou, mooi niet.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen