Tindertrauma: Kiki's date ging na tien minuten weg maar wilde wel nog effe tongen

Body & Mind

Tindertrauma: Kiki's date ging na tien minuten weg maar wilde wel nog effe tongen

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

28 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

28 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2021 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Kiki's speeddate met een soort van bezette man.

Kiki (26): 'Bram en ik leerden elkaar kennen op Tinder. Het was hartje coronatijd, niet ideaal als je je op de datingmarkt bevindt, en dus spraken we bij mij thuis af voor onze eerste date. Om er een nog enigszins romantische setting van te maken, had ik wijn en hapjes ingeslagen. En natuurlijk stond ik zelf ook al helemaal in de steigers: gedoucht, opgemaakt en wel. Maar een halfuur van tevoren haakte Bram af met een overduidelijke smoes: hij was nog even met z'n moeder naar de Hanos geweest voor wat inkopen. Maar dat liep zo uit, dat hij alleen nog even kon facetimen.

Lees ook: Tindertrauma: Rosalie voelde de hartslag van haar date niet meer

Ik baalde als een stekker, maar ik had al die snaaierij al in huis, dus ik moest er toch wat van maken. En dus haalde ik m'n make-up eraf en schonk wijn voor mezelf in. Nét toen ik m'n triestige lot geaccepteerd had, appte Bram dat hij toch wel langs kon komen. Een beetje vaag, maar goed. Ik m'n make-up weer op, de kaarsen weer aan, helemaal klaar voor zijn komst.

Blijkbaar duurde de rit van de Hanos naar mijn huis een eeuwigheid, want het duurde effe voor hij er was. M'n geduld was inmiddels behoorlijk op de proef gesteld. Was-ie eindelijk bij me, zegt hij: 'Ik blijf wel maar tien minuten.' Tien?! Wat moesten we in die tien minuten bespreken? Op hete kolen heb ik maar wat vragen gesteld. Het was een heel oppervlakkig gesprek: wat voor werk we deden en waar we woonden. Er was totaal geen klik. Hij was ook bloednerveus, maakte amper oogcontact. Hij wilde trouwens ook niks drinken – oké Bram – dus ik was de enige die wijn dronk.

Lees ook: Tindertrauma: Debbies date rende de slaapkamer uit toen het op seks aankwam

Na precies tien minuten stond-ie weer op. Terwijl ik nog op de bank zat boog hij heel onhandig over me heen en begon me te tongen. Zo van: o ja, dit hoort erbij, laat ik dat nog maar even doen. Bij de deur vroeg hij: 'Wat vond je er eigenlijk van?' Ik zei lachend dat ik geen idee had waar dit op sloeg. Dat dit de boeken in kon voor kortste date ooit – áls we het al een date konden noemen.

Later die avond kreeg ik van hem een appje dat hij eigenlijk nog met zijn vriendin samenwoonde, dat het wel 'een soort van uit' was, maar dat het misschien nog wel iets te vroeg was voor daten. GOH. Daarna heb ik nooit in m'n leven meer iets gehoord van Snelle Bram. En de wijn en hapjes heb ik alsnog zelf verorberd.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen