Tindertrauma: Debbies date rende de slaapkamer uit toen het op seks aankwam

Body & Mind

Tindertrauma: Debbies date rende de slaapkamer uit toen het op seks aankwam

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

14 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

14 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Debbie peerde hem toen ze op het punt stonden om te seksen.

Debbie: 'Ik vond Kay meteen een leuke man toen ik hem tegenkwam op een datingapp. Ook in zijn gesprekken was hij heel direct, daar hou ik wel van. Na een avondje over en weer lullen op die app, wisselden we nummers uit. Kay wilde het alleen maar over mij hebben en was een beetje dominant, heel sexy.

De dag erna wilde Kay meteen al afspreken. Lekker recht door zee, dat kan ik prima hebben. Ik kon diezelfde middag nog en we woonden dichtbij elkaar, dus we spraken af voor een wandeling. Ik deed snel een outfit switch, maakte nog wat van m'n haar en deed een lik mascara op. Kay vond blijkbaar dat hij er al helemaal gelikt uitzag voor een date, want hij had z'n vieze kleren nog aan. Een beetje nonchalant, maar ergens vond ik dat ook wel weer zelfverzekerd van hem. 

Lees ook: Tindertrauma: 3 centimeter schoon aan de haak

Los van zijn loeder-look, vond ik Kay best leuk. Hij was alleen een tikkie chagrijnig. Bosjes lavendel vond hij maar stom, chitchats op straat met bekenden onnodig en hij was overall best wel een brombeer. Toch stelde hij voor om nog ergens wat te drinken. Dat verbaasde me, want ik kreeg nou niet echt het idee dat hij het enorm naar z'n zin had. Maar prima: blijkbaar vond hij het dan toch gezellig.

In het café schoof Kay het bakje nootjes binnen 0,17 seconden naarbinnen. Toen het bakje bijna leeg was vroeg hij of ik ook een nootje wilde. Dat wou ik niet. Daarna bestelde hij patat, twee bakjes, want hij wou niet delen. Toen ook het patatje verorberd was, liepen we terug naar huis. Tijdens die wandeling begon Kay ineens over seks, en vroeg hij of ik het zag zitten om met hem naar bed te gaan. Kay vond me namelijk sexy en mooi, en z’n toon veranderde al snel van brombeer naar geile beer. 

Lees ook: Tindertrauma: Liekes date deed alsof-ie Joods was om indruk te maken

Ik stond inmiddels alweer vier maanden droog, dus ik heb me ertoe laten verleiden om met hem naar bed te gaan. In de gang van mijn huis viel hij meteen aan. Kay zat overal aan me en was heel gretig. En, bonuspunten, hij kon goed zoenen en vingeren. We verplaatsten ons naar de slaapkamer boven. Ik was inmiddels helemaal naakt, maar het lukte me maar niet om Kays kleren uit te trekken. In plaats van dat-ie zelf een handje hielp, stond hij ineens op en zei hij dat-ie naar huis ging. Ik maakte nog een hallo-ik-lig-hier-in-m'n-nakie-hoe-bedoel-je-ik-ga-weg-gebaar, maar Kay was zijn jas al aan het zoeken. 

Half geil, half verslagen ging ik zitten in bed. Wat gebeurde hier nou weer? Ik vroeg aan Kay of hij even vijf minuten wou gaan zitten zodat we het erover konden hebben, maar hij wilde hem echt peren. Uiteindelijk kreeg ik hem zover om deze situatie te bespreken, en toen kwam het hoge woord er onder begeleiding van een paar dikke tranen uit: Kay wilde liever seks met iemand op wie hij verliefd was, en dat zat hem ineens enorm in de weg. Ineens veegde hij zijn tranen weg en vroeg-ie: 'Krijg ik hier nog iets te drinken of wat?' Ik heb – nog steeds naakt, nog steeds flabbergasted – wat te drinken voor hem gepakt. 

Glijden met die hap

Uitverkocht
Lichaamsverzorging Glijmiddel
20 ,95

Kay dronk zijn glas leeg en stond op: tijd om te gaan. Ik had inmiddels door dat ik hem niet meer om kon praten, dus liep ik met hem mee naar de deur. Maar in de gang bleef hij toch weer hangen, begon hij me toch weer te zoenen en vroeg hij: 'Mag het toch?' Ik was nog steeds best geil, dus mij was op dat moment niks te gek. We gingen terug naar boven en hadden alsnog seks. De seks was lekker, maar wel een tikkie awkward. Halverwege de tweede sessie stopte hij ineens weer: hij hing een vaag verhaal op over z’n ex en vond het jammer dat hij tijdens de seks altijd maar aan de vrouw moest zitten en nooit zelf de volle aandacht kreeg. Uiteindelijk hervatte hij toch maar weer zijn bedwerkzaamheden. Ja, Kay gaf veel gemixte signalen. Na die paar keer seks had ik het wel gezien met deze gast. Ik ben hem nog een keer tegengekomen in de buurt, en ondanks zijn haat daarvoor hebben we toen toch even gechitchat. Maar verder wist ik niet hoe snel ik uit zijn buurt moest gaan: mij teveel issues.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen