Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #46

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #46

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Net wanneer je jezelf erbij hebt neergelegd dat je voorlopig nog even alleen door het leven gaat, komt er zomaar een grappenmaker aanzeilen die alles in de war schopt. Best leuk, daar niet van, maar wel een beetje onverwacht. Je hebt immers al je plannen al op een leven als single ingericht. En je hebt het toch al niet zo op verrassingen…

Samen: Probeer rustig onder woorden te brengen wat je denkt of voelt. Hoewel het natuurlijk prettig zou zijn als je partner inmiddels een beetje gedachten zou kunnen lezen, is dit helaas nog steeds niet het geval. Je zult nog steeds zelf die mond af en toe moeten opentrekken. Het liefst vandaag nog, want je lief begrijpt er geen jota van.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je het best gezellig hebt met je vrienden, ben je eigenlijk wel weer toe aan een ander soort (lees: minder platonische) gezelligheid. Geen idee hoelang het alweer geleden is dat je echt lekkere seks hebt gehad, maar dat het wel weer eens tijd wordt is duidelijk. Dat volk in je contactenlijst ken je nu wel. En wat er allemaal aan bungelt ook. Zin in iets nieuws!

Samen: Het enige nadeel - naast verplicht familiebezoek - van het hebben van een partner, is dat je niet meer kunt doen en laten wat je wil. Behoorlijk onhandig met dat enorme lekkere ding in de buurt waar je overduidelijk sjans van hebt. Als je single was dan wist je het wel. Maar ja, dat ben je niet.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Zelfliefde is het mooiste sieraad dat je kunt dragen. Het is onbetaalbaar en ziet er oogverblindend uit. Je zit prima in je vel en dat is je aan te zien. Veel mensen zullen in het voorbijgaan naar je glimlachen. En je misschien zelfs complimenteren met hoe fantastisch je eruit ziet.

Samen: Vraag je bij twijfels over de relatie af wat je in het begin zo leuk vond aan je partner en of dit nog steeds het geval is. Zou je nog steeds op je geliefde vallen als je de ander vandaag voor het eerst tegen zou komen? We hopen van wel anders heb je een probleem. En je partner waarschijnlijk ook.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je wil best wel weer een leuke relatie, maar nu even niet. Er zijn nog zoveel dingen die je graag wil doen, waar je zeker geen partner bij nodig hebt. Integendeel, voorlopig heb je je handen vol aan jezelf en in bed red je het ook nog wel even met die tros vibo's in je la.

Samen: Soms is onenigheid nodig om elkaar nog beter te leren kennen en de relatie te versterken. Zo ook deze week. Hoewel het behoorlijk kan donderen, schijnt daarna al snel de zon weer. De basis is nog steeds stabiel, de liefde oprecht en de seks waanzinnig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel niet iedereen het eens is met je keuzes, is het vooral belangrijk dat jij er gelukkig van wordt. Of je vrienden nu wel of niet begrijpen wat je in een bepaald persoon ziet. Boeiend! Jij moet er straks mee de koffer in, zij niet. Dus wat ze ervan vinden, doet er überhaupt niet zoveel toe.

Samen: Het gaat lekker tussen jou en je lief. Hoewel jullie het allebei behoorlijk druk hebben, doen jullie toch allebei je best om wat tijd voor elkaar vrij te maken en met succes. Vlinders worden wakker en vlammetjes wakkeren aan. Zowel thuis als buitenshuis staat er veel gezelligheid op het menu.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #45

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Iemand die je al een poos niet meer had gesproken komt plotseling weer in je leven. Hoewel je in het begin niet zo goed weet wat je ermee aan moet, word je al snel nieuwsgierig en sta je open voor een ontmoeting. Negeer vooral je onderbuikgevoelens niet. Zowel in positieve als negatieve zin.

Samen: Om misverstanden te voorkomen is het belangrijk om goed met elkaar te blijven communiceren. Dat weet je natuurlijk allang, maar ja. Iets weten en doen zijn nog steeds twee totaal verschillende dingen. Kijk maar naar de rest van je doelen. Je weet heel goed wat je moet doen en laten om die te bereiken, maar… nou ja. Never mind.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel je er aan de ene kant geen problemen mee hebt om single te zijn, zou je het aan de andere kant best leuk vinden om weer eens iemand te leren kennen waar je het echt leuk mee hebt. Nog even geduld, Scorpio. Doe gewoon je ding, dan staat een potentiële liefde binnenkort zomaar voor je kokkerd.

Samen: Een nieuwe aanbidder of oude vlam komt op je pad met alle gevolgen van dien. De ander steekt diens bewondering voor jou niet onder stoelen of banken waardoor het je behoorlijk wat moeite kost het hoofd koel te houden. Doe het toch maar wel, want als je doet wat je eigenlijk graag zou wíllen doen zijn de rapen gaar en heb je de poppen aan het dansen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Op een feestje bij vrienden of tijdens het stappen kom je iemand tegen die al een poos een oogje heeft op jou. Nu durft deze persoon eindelijk de stoute schoenen aan te trekken. Ah, zo snoepig. Alleen daarom zou je het al een kans willen geven. Of het een blijver is? Dat is nog onzeker, maar de aandacht is leuk.

Samen: Problemen die anderen niets aangaan, zou je eigenlijk ook niet met anderen moeten bespreken. Natuurlijk is het fijn om even je ei kwijt te kunnen bij iemand, maar bedenk je dat diegene op dat moment alleen jouw kant van het verhaal krijgt te horen en diens mening op basis daarvan de boel ook juist erger kan maken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Juist als je totaal niet bezig bent met wat de omgeving eventueel van je zou kunnen vinden en volledig jezelf bent, word je plotseling aangesproken door iemand die diens ogen niet meer van je kan afhouden en als een klont voor je valt. Het bijzondere voorstel dat de ander doet, maakt dat je deze persoon ook meteen ziet zitten.

Samen: Hoewel het eigenlijk best goed gaat tussen jou en je lief raak je van het ene op het andere moment overstuur. Je voet jezelf geroepen om je partner compleet uit het niets van alles voor de voeten te gooien. Of het nu een post op Instagram is of een verkeerd liedje op Spotify. Iets triggert het beest in jou. En maakt het los! Oh Bokstra, cut the crap…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent net leuk met iemand aan het praten of daten als je uit het niets wordt overvallen door het overdenkvirus. Tranquilo, Aqua! De ander negeert je niet. Deze persoon heeft ook gewoon een leven waarin wordt gewerkt, gedoucht, gesport of op bezoek wordt gegaan bij familie en vrienden.

Samen: Als jullie graag samen willen blijven, is het belangrijk om per direct te stoppen met over elk wissewasje ruzie te maken. Natuurlijk hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar het met alles oneens zijn is ook niet bepaald gezond. Niet voor de relatie in elk geval.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je vindt iemand meer dan leuk, maar durft het (nog) niet goed te vertellen tegen de ander. Kom op zeebanket, wat heb je te verliezen? In het ergste geval heeft de ander geen interesse en wordt 'ie niet de jouwe. Net zoals nu. Alleen weet je het dan zeker. Aan de andere kant is er ook een kans dat deze persoon ja zegt. Eigenlijk heb je dus vooral iets te winnen.

Samen: Drama alom in de vissenkom deze week. Een verzoening is mogelijk, maar dan moet er niet een van jullie als een overjarige dreumes blijven mokken. Een volwassen gesprek doet wonderen en een beetje zelfreflectie ook. Maak samen leuke nieuwe plannen waar jullie allebei zin in hebben en zet vandaag nog de eerste stap om deze samen te realiseren.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Skip de dip: met deze 5 tips bereid je je voor op de winterdip

Ram 21 maart - 20 april Single: Ook al heb je het misschien niet direct in de gaten, je hebt op dit moment meerdere aanbidders om je heen. De kans is groot dat een van hen je deze week een aardig voorstel doet. Een uitnodiging uit een andere hoek volgt binnenkort. Let maar op, Arie. Je krijgt het er nog druk mee.

Samen: Ruzie om de schoonfamilie is niet ondenkbaar deze week. De kans dat jullie er samen uitkomen is mogelijk nog kleiner. Toch is het belangrijk dat jullie je begripvol opstellen naar elkaar en de situatie niet alleen vanuit je eigen geïrriteerde oogpunt bekijken. Ook al is dat natuurlijk wel het makkelijkste.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen