Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #45

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #45

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

6 november 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

6 november 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Omdat een nieuwe partner er nog even niet in zit, is dit een prima periode om dingen te doen die al een poosje op je to-dolijst staan. Iets nieuws leren, een bepaalde reis boeken, je verdiepen in een nieuwe hobby. Doe vooral wat jou blijkt maakt.

Samen: Jij en je lief gaan een rustige week tegemoet waarin jullie je zowel samen als apart van elkaar prima vermaken. Naast het feit dat je het erg gezellig vindt om samen te eten of te bankhangen doe je ook net zo lief lekker iets in je eentje, net als je partner. Kortom, alles is prima in balans.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: De kans is groot dat je iemand ontmoet met wie je een enorme klik voelt. Hoewel het misschien niet direct duidelijk is welke kant het op gaat, heb je wel degelijk de behoefte om de ander beter te leren kennen. Aangezien de wederzijdse interesse oprecht is, denkt de ander er net zo over.

Samen: Het gaat er ontspannen aan toe bij jullie thuis. Jij en je lief zitten aardig op één lijn. In het enkele geval dat dit niet zo is, kost het je ook geen enkele moeite om je partner iets tegemoet te komen. Jouw goede humeur is zo overduidelijk aanwezig dat het als vanzelf overslaat op je partner.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel je graag weer een nieuw liefje zou willen en dit jou op bepaalde momenten ook best bezig houdt, is het ook heel belangrijk om aandacht te blijven besteden aan je vrienden. Ook zij hebben zo hun zorgjes en verdrietjes die ze graag even bij je kwijt zouden willen. Gedeelde smart is immers halve smart.

Samen: Wat er ook gebeurt, jij bent deze week niet gek te krijgen. In tegenstelling tot andere dagen waarop een voorbijkomende TikTok-video soms al voldoende is om jou volledig uit je stekker te laten gaan. Maar momenteel heb je alles zeer goed onder controle. Je partner is zowel verheugd als verbaasd over dit feit.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je krijgt behoorlijk wat aandacht van iemand die niet single is. Grote kans dat diens geliefde erachter komt en jou aanwijst als de boosdoener. Volledig onterecht natuurlijk. Wie heeft er nu een relatie met de jaloerse partner? Jij niet in elk geval.

Samen: Onenigheid hangt in de lucht maar overheersend gedrag vertonen of blijven mokken is niet de manier om dit op te lossen. Een verkeerde aanpak kan de dingen alleen maar onnodig erger maken. De grootste fout die je nu kunt maken is je lief denigrerend toespreken. Dat zal je schatje zeker niet pikken. En terecht.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel je de mogelijkheid hebt om een eventuele nieuwe liefde te ontmoeten, laat je alle kansen rustig voorbij gaan. Het laatste waar je nu zin in hebt, is gesprekken aanknopen en allerlei vragen moeten beantwoorden. Het liefst wil je gewoon even rust aan je brein. Relaties staan voor jou op dit moment vooral synoniem aan hoofdpijn.

Samen: Hoewel je lief graag wat meer tijd met je zou doorbrengen, ga jij in je vrije uurtjes liever even langs bij vrienden. Niet omdat je niet meer van je partner houdt, maar omdat je gewoon even behoefte hebt aan een andere omgeving en andere gesprekken. Hiervoor zal je wel eerst nog even een goed gesprek met je partner moeten voeren; die is het er totaal niet mee eens.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #44

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Aangezien je voorlopig geen enkele behoefte hebt aan een relatie en alle bijkomende verwachtingen en verplichtingen, doe je vooral dingen waar jij zelf blij van wordt. Zelfs aan contact met je vrienden heb je weinig behoefte. Een fijne week om heerlijk in je eentje door te brengen.

Samen: Je bent zo druk met jezelf bezig dat het niet eens in je opkomt om bepaalde dingen eerst even met je geliefde te overleggen. Je partner maakt snel korte metten met dit gedrag. Als jij je als single gedraagt, is het misschien beter dat je ook gewoon maar weer single wordt. Nou. Dan toch maar weer even het een en ander samen bespreken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Een ontmoeting met iemand kan uitlopen in een wild avontuur waardoor je hele leven op zijn kop wordt zet. Deze gebeurtenis is niet zomaar van voorbijgaande aard. Sterker nog: je rolt van de ene verbazing in de andere en het voelt nog verdraaid goed ook.

Samen: Net wanneer je denkt dat het wel oké is om de volgende stap te zetten binnen de relatie, is er plotseling stront aan de knikker. Door onverwachte irritaties of ergernissen ga je twijfelen aan de kans van slagen van dit project en besluit je nieuwe stappen voorlopig even te laten voor wat ze zijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je bent helemaal stekeblind verliefd en wil diegene koste wat het kost veroveren. Helemaal leuk dat je zo gepassioneerd bent, maar pas op dat het niet omslaat naar obsessief gedrag. Als je de volgerslijst van je potentiële lover beter uit je hoofd kent dan je adonis zelf, ben je eigenlijk al te ver heen.

Samen: Je hebt momenteel wat moeite met het loslaten van de controle. Het liefst houd je je partner 24/7 in de gaten en wil je voortdurend weten wat er in diens telefoon gebeurt. Bedenk waarom je hier zo nieuwsgierig naar bent en vraag je vooral ook af wat je er denkt te vinden. By the way, wat is er eigenlijk allemaal gaande in je eigen mobiel?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Degene die jij zo leuk vindt, valt vooral op wat rustige, verlegen types. Dus wil je kans maken, haal dan zo snel mogelijk die fanfare binnenboord en stel je wat meer gereserveerd naar de ander op. Brallen en blazen doe je maar weer lekker in je eigen tijd, wanneer de ander het niet ziet.

Samen: Je lief praat naar jouw mening vooral uit diens reet, maar dit is wel wat je partner kennelijk vindt. Helaas Bokstra, ook je geliefde heeft recht op eigen standpunten en opvattingen. Hoe vervelend je dat ook vindt. Als je gewoon accepteert dat jullie het even niet eens zijn, hoef je jezelf er ook niet druk om te maken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Tijdens het chatten of daten loop je door gebrek aan goede communicatie tegen diverse misverstanden aan. Hierdoor krijgt het contact onverhoopt opeens een heel andere wending. Dat wil je natuurlijk niet. Breng je eigen gedachten zo goed mogelijk onder woorden en vraag gewoon wat de ander bedoelt als je het niet begrijpt.

Samen: Waar je deze week het meeste moeite mee hebt is sorry zeggen, terwijl dit juist nu zo belangrijk is. Kom op Aqua, iedereen maakt wel eens een foutje. Gewoon even toegeven dat je iets niet handig hebt aangepakt en weer door. Al was het alleen maar om die silent treatment van je partner te vermijden. Want eerlijk, die trek je heel slecht.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel iemand jou erg leuk vindt en dit ook niet onder stoelen of banken steekt, ben jij er toch redelijk snel klaar mee. De ander is veel te vol van zichzelf waardoor jij het gevoel krijgt vooral als klankbord te mogen fungeren. Deze (ook nog zeer oninteressante) monoloog ben je heel snel zat. En de persoon waar al die woordendiarree uitkomt erbij.

Samen: Als er de laatste tijd sprake was van onenigheid, is dit een goede week om weer wat meer tot elkaar te komen. De hoeveelheid geduld en begrip die jij momenteel hebt, is haast ongekend. Gelukkig wil je lief ook niets liever dan dat alles weer goed komt, dus de kans dat het weer uitdraait op herrie is zeer klein.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Skip de dip: met deze 5 tips bereid je je voor op de winterdip

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt momenteel meer zin om leuke dingen met vrienden of familie te ondernemen dan om nieuwe mensen te leren kennen. Vooral de voorspelbare gesprekken over werk, hobby's en huisdieren zijn voor jou de voornaamste redenen om je even verre van daten te houden. Boring!

Samen: Omdat er binnenkort wat storm te verwachten is tussen jou en je lief, kun je maar beter nu al werken aan een stevige basis. Staat de relatie nu al op losse schroeven? Dan kan de eerste beste turbulentie straks misschien net de druppel zijn die de welbekende emmer doet overlopen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen