Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #44

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #44

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

30 oktober 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

30 oktober 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand in je omgeving blijkt dezelfde interesses te hebben als jij. Hoe gezellig het ook is, dit is niet de reden om dan ook maar gelijk een relatie met elkaar aan te gaan. Momenteel verwar je vriendschap gemakkelijk met verliefdheid. Be cool Stier, dit is niet de week van de liefde voor jou. Helaas waterblaas.

Samen: Het is nu vooral belangrijk dat je jouw mening goed kunt onderbouwen. Wat wil je graag? En waarom? Wat zie je totaal niet zitten en waarom dan niet? Soms heb je de neiging om enige toelichting voor het gemak maar even achterwege te laten en kom je er nog mee weg ook. Deze week dus niet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je bent klaar voor de liefde, maar de liefde lijkt klaar met jou. Met de nadruk op 'lijkt' want de werkelijkheid is anders. Er is wel degelijk iemand die goed bij je past alleen zal je zelf iets meer moeite moeten doen om diegene te vinden. Thuis blijven pruttelen over het feit dat er geen leuke mensen meer zijn helpt natuurlijk niet echt.

Samen: Het gaat er een beetje wisselvallig aan toe tussen jou en je lief. Waar jullie het ene moment niet stuk kunnen bij elkaar, lijkt het andere moment alles wel kapot te kunnen. Nog even geduld, Twin. Nog even volhouden, volgende week komt de relatie in rustiger vaarwater en is alles weer fijn roze koek en vrije uitloopei.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Er komt iemand op je pad bij wie je het gevoel hebt alsof je deze persoon al jaren kent. Wel effe oppassen dat je hier niet gelijk je gedrag op aanpast. Doorgaans ben je tegen iemand die je al langer kent een stuk pinniger dan tegen iemand die je pas hebt ontmoet. Aan de andere kant, er is niets mis met what you see is what you get.

Samen: De gesprekken tussen jou en je geliefde verlopen fijn, ontspannen en gezellig. Er worden leuke onderwerpen besproken en mooie nieuwe plannen gemaakt. Ook op het seksuele vlak gaat het er knus aan toe. Al met al een heerlijke week van intimiteit kent geen tijd. En als je lief dan toch bezig is, je voeten mogen ook wel weer eens gemasseerd worden.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je zit niet helemaal lekker in je vel. Hierdoor houd je jezelf op liefdesgebied een beetje koest. Zonde, want er zijn kansen genoeg. Hoe meer jij je focust op jouw eigen onzekerheden, hoe meer je deze voor jezelf uitvergroot. Voor jezelf ja. Een ander valt het niet eens op, die ziet alleen maar één brok dynamiek.

Samen: Maak van je hart geen moordkuil. Als je al langere tijd rondloopt met iets wat je aan de ene kant graag kwijt wil, maar aan de andere kant bang bent om te vertellen, is dit een goed moment om er alsnog mee voor de dag te komen. Wat de reactie van je lief ook is, alles is beter dan deze steeds zwaarder wordende steen in je maag.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand stalkt 24 uur per dag je socials, maar heeft nog niet de moed weten te verzamelen om diens gevoelens aan je kenbaar te maken. Check even je likes, comments en dm's. Je aanbidder doet echt enorm diens best om je interesse te wekken. En het is nog een ontzettende leukerd ook.

Samen: Hoewel je partner op alle mogelijke manieren staat te bedelen om een beetje (meer) aandacht, ben jij met heel andere dingen bezig. Je hebt totaal niet in de gaten wat er aan de hand is en waar je lief momenteel behoefte aan hebt. Pas op Maagd, iemand anders staat al te trappelen om jouw plekje in te nemen.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #43

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Eindelijk begin je echt over die ene ex heen te komen. Ongelooflijk dat dit zolang heeft geduurd. Maar goed, liefde maakt blind. Zo blind dat je niet eens in de gaten hebt dat er iemand in jouw omgeving is die veel beter bij je past en ook nog eens tot ver over de kruinchakra verliefd op je is.

Samen: Jij en je lief hebben het samen zo leuk dat het bijna jaloersmakend is. Al heeft iemand in jullie omgeving er behoorlijk de pee in. Mogelijk gaat het om een afgunstige ex of een afgewezen bewonderaar die niets liever zou zien dan dat jullie happy-couple-pics zo snel mogelijk overal verwijderd worden. Pech voor Shrek, er komen er alleen maar meer bij.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Ben je toe aan een nieuwe relatie? Dan is het aan te raden om eens ergens naartoe te gaan waar je nog nooit eerder bent geweest of iets te doen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Verras jezelf en het zal je verbazen wat (en vooral wie) er zomaar op je pad verschijnt.

Samen: Het gaat super tussen jou en je partner. Als jullie nog geen nieuwe plannen voor de lange termijn hebben durven maken, is dit het moment om de stoute schoenen aan te trekken en er samen helemaal voor te gaan. Voorlopig zitten jullie nog wel aan elkaar vast en dat is ook precies wat jullie willen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Prima dat je niet altijd zin hebt om met Jan en alleman inhoudsloze gesprekken te voeren, maar wanneer de deur potdicht zit, houd je ook de leuke mensen buiten. Geen zorgen, je hoeft de boel echt niet meteen wagenwijd open te gooien. Een kiertje is genoeg.

Samen: Na een periode van onenigheid keert de rust terug. Er wordt weer gewoon met de praatstem gesproken in plaats van met een schreeuwbek. Alleen dat is al een verademing. Ook voor de buren. Daarbij hebben jullie warempel ook zomaar weer zin om iets leuks met elkaar te ondernemen. Pff. Eind goed, al goed.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je bent zo bezig met het verleden dat je een beetje vergeet om in het heden te leven. Prima om nog even stil te staan bij hoe het vroeger was of een beetje melancholisch te worden van een jeugdsentiment, maar zorg dat je ook nu mooie herinneringen blijft maken voor later.

Samen: Het loopt niet echt op rolletjes bij jullie thuis. Er is sprake van diverse wederzijdse irritaties en veel gesprekken lopen uit op oeverloze discussies. Zelfs in bed gaat het gezever gewoon door. Wel de ideale remedie tegen insomnia. Tijdens het monotone gepreek van je partner stort je met gemak in slaap.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Tijd om onder je steen vandaan te kruipen Aqua. Hoewel je prima met jezelf door een deur kunt, is het ook best leuk om weer eens met iemand samen te zijn waar je het goed mee kunt vinden. Helaas staat er niet direct iemand voor je op de stoep, maar overal wat vaker je knappe toet laten zien helpt absoluut.

Samen: Belofte maakt schuld en dat is vooral deze week goed merkbaar. Toezeggingen die je eerder hebt gemaakt, dienen ook echt nagekomen te worden en dat geldt ook voor je partner. Iedereen kan zomaar wat roepen, als je niet doet wat je zegt, is je woord geen ene reet waard.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Dit is niet het juiste moment om een relatie aan te knopen met wie dan ook. Oneerlijkheid viert hoogtij. De kans is dan ook groot dat degene die jou benadert het niet goed met je voor heeft en vooral uit is op eigen gewin. Jij bent een gever, de ander een nemer. Totaal ongelijkwaardig.

Samen: Net als goede seks hebben is er ook een goede manier van ruzie maken en deze techniek beheers jij helaas niet. Of je klapt dicht of je begint te huilen. In beide gevallen wint je geliefde. Dikke tip, wees wat meer manipulatief. Zoals je partner, die heeft het uitgevonden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Skip de dip: met deze 5 tips bereid je je voor op de winterdip

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je maar liefst twee aanbidders hebt, is deze week hét moment om te kiezen wie het gaat worden. Luister hierbij vooral naar de stem van je hart. Opleiding, functie of bankrekening doet er allemaal niet toe. Het gaat erom welk gevoel de ander in jou losmaakt. Echte liefde is niet te koop.

Samen: Dit is geen goed moment om een discussie op touw te zetten of überhaupt bijdehante weerwoorden op te lepelen. Zelfs de kleinste vorm van onenigheid kan nu ontaarden in woeste razernij. Daarbij heeft je partner ook nog behoorlijk lange tenen wat het er allemaal niet eenvoudiger op maakt. Zwijgen is echt goud deze week. Platina.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen