Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #43

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #43

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

23 oktober 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

23 oktober 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Dit is een goede week om de deur naar liefde op een kiertje te zetten. Iemand in je omgeving staat te popelen om 'm in te trappen en een heet avontuur met je te beleven. En mogelijk zelfs meer dan dat. Niet iedereen is uit op een onenightstand, sommigen willen echt wel wat langer bij je blijven.

Samen: Een flexibele houding kan deze week veel narigheid voorkomen. Je partner is momenteel allesbehalve meegaand, dus ben jij degene die nu wat water bij de wijn zal moeten doen. Hoewel, je moet natuurlijk niks. Al is het wel de beste optie. Doe ermee wat je wilt, miss 'Koppig is my middle name'...

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je best wel weer eens lekker met iemand de koffer in wil, houdt het idee van een echte relatie je nog even tegen om toenadering te zoeken. Je bent als de dood dat iemand blijft plakken en je op een kwade dag bij je nieuwe schoonouders op de thee moet. Brr. Dan maar geen seks.

Samen: Hoewel jullie het over bepaalde dingen niet helemaal eens zijn, wordt er ook geen drama van gemaakt. Jij en je lief zijn prima in staat om er rustig over te praten en het als volwassenen onder elkaar op te lossen. Kijk, zo kan het ook.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel je jezelf soms zielig, eenzaam en calimero voelt, heb je ondertussen meer aanbidders dan je denkt. Sommigen zijn gewoon te verlegen om je te benaderen, maar dat wil niet zeggen dat ze geen interesse in je hebben. Het is juist eerder andersom. Jij ziet hén niet staan.

Samen: Op je werk gaat het niet zo goed of juist té goed waardoor je hoofd even niet naar romantiek staat. Hoe dan ook heb je je handen even vol aan je carrière waardoor je partner zich lichtelijk verwaarloosd voelt. Binnenkort wordt het weer wat rustiger en ga je iets heel leuks met je lief doen. Toch?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je openstaat voor liefde, leg je de lat momenteel onbedaarlijk hoog. Op deze manier kan niemand aan jouw eisen voldoen. Sterker nog, met dit belachelijke eisenpakket zou je zelf de test niet eens doorstaan. Hou maar op Loekie. Geef dan meteen maar toe dat je liever nog even single blijft.

Samen: Als alles tegenzit of als je zoals gewoonlijk de dingen in je hoofd vele malen erger maakt dan ze zijn, is daar jouw eeuwige redder in nood, je partner. Je lief helpt je in no time de boel te relativeren waardoor je in ieder geval weer lekker kunt slapen. Fijn. Morgen weer een dag om onnodig stennis te schoppen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Net als je van plan bent om eens flink op jacht te gaan, maakt iemand anders jou tot diens prooi. Laat je verrassen en verzet je niet. Nou ja, een béétje hard to get spelen kan wel natuurlijk, je hoeft het de ander ook niet al te makkelijk te maken. Overdrijven daarentegen is ook een vak.

Samen: Je partner verwacht dat je de dingen in huis vaker doet of in ieder geval anders aanpakt. Hoewel je weet dat de ander een punt heeft weiger je om toe te geven. Jouw punt is namelijk dat je er gewoon geen zak zin in hebt. Nou, let op. Herres in 3,2,1…

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #42

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Via vrienden of familie leer je iemand kennen met wie je een leuke klik hebt. Sterker nog: de ander is zeer van je onder de indruk en doet er alles aan om een date met je te fiksen. Aangezien de interesse geheel wederzijds is, zeg je daar natuurlijk geen nee tegen. Love is in the air!

Samen: De werkdruk neemt toe waardoor er weinig ruimte is om tijd door te brengen met je partner. Gelukkig kent je lief jou langer dan vandaag en begrijpt 'ie dat het er allemaal bij hoort. Misschien is het een goed idee om je geliefde in elk geval te laten weten dat je diens begrip waardeert.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je leert op korte termijn veel nieuwe mensen kennen. Daar zitten ook een paar types tussen die meer van je willen dan alleen vriendschap. Een nieuw kontje is (net als die van jou) altijd interessant, dus bereid je voor op flink wat geflirt. Gebruik je intuïtie om te bepalen wie je echt beter wil leren kennen.

Samen: Jullie relatie staat in volle bloei. Jij en je lief hebben het superfijn samen en het einde is nog lang niet in zicht. De komende tijd wordt het alleen maar beter en een volgende stap is dan ook onvermijdelijk. Zijn jullie al officieel een setje op Instagram? En TikTok? Facebook?Hop, hangen aan die grote klok!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: De liefde die je voor iemand voelt, komt helaas niet van twee kanten. Dat maakt je erg verdrietig. Laat het los en richt je op dingen die je wél blij maken. Als je eenmaal wat positieve afleiding hebt, ben je er sneller overheen dan je denkt. Zeker als er binnenkort iemand in beeld komt die eigenlijk veel leuker is.

Samen: Je partner is een beetje narrig, niets is goed of het deugt niet. Daarbij heeft je lief ook nergens zin in en drukt 'ie met deze bui een behoorlijke stempel op de sfeer in huis. Omdat je weinig zin hebt om te trekken aan een dood paard trek je je eigen plan en ga je er in je eentje op uit. Wat je partner natuurlijk óók weer niet oké vindt. Asjemenou zeg.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je zet je beste beentje voor en laat jezelf van je mooiste kant zien tijdens een ontmoeting met iemand die je meer dan leuk vindt. Allemaal leuk en aardig, maar hoe lang houd je deze poppenkast vol Bokstra? Juist je eigenwijze zelf heeft ook zo zijn charmes, inclusief je droge, cynische humor.

Samen: Het gaat niet helemaal lekker tussen jou en je lief en de kans dat dit komt doordat er een vervelende derde partij bij betrokken is, is niet gering. Op zich kunnen jullie er prima met zijn tweeën uitkomen, maar dan moet wel dat zwaar overbodige vijfde wiel aan de wagen per direct opbokken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je krijgt een aanbod van een spannende onbekende of een spannend aanbod van iemand die je al kent maar van wie je het niet had verwacht. Hoe dan ook wordt het een verrassende week die veel plezier met zich meebrengt, mits je ervoor openstaat natuurlijk. De neiging tot moeilijk doen steekt alweer aardig de kop op.

Samen: Als er wat onenigheid was de laatste tijd, nemen de ruzies nu af en komen jullie meer tot elkaar. De ontspannen sfeer in huis maakt dat jullie weer zin krijgen om leuke dingen met elkaar te doen en ook in bed weer eens met elkaar te spelen. Nou, nou dat werd tijd zeg. Gelukkig is het net als fietsen, verleren doe je het niet.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Als er iemand uit het verleden weer op je pad komt, weet je niet zo goed wat je ermee aan moet. Totdat jullie leuk in gesprek raken en er plotseling een vonkje overspringt. Oh jee, dit is eigenlijk toch wel spannend. Maak je borst maar nat Viske, dit is nog maar het begin.

Samen: Een goed gesprek is nooit alleen maar leuk. Integendeel, het kan soms aardig wat zwakke plekken blootleggen binnen de relatie. Aan de andere kant kunnen jullie hier natuurlijk ook je voordeel mee doen. Waar een wil is, is een weg. En waar geen wil is, is meestal blubber en prut.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Skip de dip: met deze 5 tips bereid je je voor op de winterdip

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je iemand best leuk vindt, twijfel je of het verstandig is om een echte relatie aan te knopen. Als die twijfels er nu al zijn, zullen die in de loop der tijd waarschijnlijk alleen maar toenemen. Maar dan weer, proberen kan geen kwaad. Zolang het geen psycho is.

Samen: Je partner lijkt wat afwezig of in het ergste geval zelfs afstandelijk. Wat is daar aan de hand? Voordat je zelf allerlei scenario's gaat bedenken, kun je het beter direct vragen. Ogen liegen niet en de eerste reactie op een onverwachte vraag spreekt boekdelen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen