Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #42

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #42

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

16 oktober 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

16 oktober 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Zonder dat je het merkt, loop je rond met een chagrijnige bakkes. Je maakt je zorgen over van alles en nog wat of bent gewoon een flinke pot chagrijnig. Kan gebeuren, maar erg uitnodigend is het niet. Wil je het liefst met rust gelaten worden? Helemaal prima zo. Zo niet, cheer the fuck up!

Samen: Jij en je partner hebben allebei een propvolle agenda waardoor het een hele toer wordt om samen te kunnen eten of op een andere manier tijd met elkaar door te brengen. Loopt het echt helemaal uit de hand, plan dan gewoon een afspraak in met je lief en laat niets of niemand er tussenkomen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Dat je vorige partner uiteindelijk toch niet de juiste bleek, betekent niet dat de volgende ook zal zuigen. Stel je iets meer open voor de liefde en er komt iemand op je pad met wie je een betere klik hebt dan met al je exen bij elkaar. Of het een blijver is? Dat is nog onzeker, maar het is in ieder geval een goed begin.

Samen: Als je partner een aantal onhebbelijke gewoontes heeft waar jullie het laatst nog over hebben gehad, merk je deze week dat je geliefde echt diens best doet om bepaalde dingen af te leren of te verbeteren. Een welgemeend compliment is hier zeker op zijn plaats. Kom maar door met die veren.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je hebt zo je handenvol aan opstapelend werk, stroeflopende vriendschappen en schijtirritante familieleden dat de liefde je even helemaal gestolen kan worden. Als je daar óók nog aandacht aan moet besteden, kom je helemaal niet meer aan netflixen toe. Check je kijklijst… First things first.

Samen: Omdat je de laatste tijd nogal met jezelf bezig was, heeft je partner het gevoel dat 'ie momenteel op de tweede plek staat. Dat is misschien ook wel zo. Wellicht is het een leuk idee om je lief voor een etentje uit te nodigen waarbij alle aandacht vooral even naar hem/haar/hen uitgaat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Net wanneer je denkt dat er geen leuke match voor jou is, ontmoet je iemand die het inderdaad ook weer niet blijkt te zijn. Het minst handige wat je nu kunt doen, is het tegen beter weten in toch een kans geven. Wees duidelijk over wat je (niet) voelt en sluit het af. Vrienden heb je al genoeg, daar ben je niet naar op zoek.

Samen: Jouw eigen onzekerheid wordt zo langzamerhand ook het probleem van je partner. Je zit zó niet lekker in je vel dat je je geliefde ervan beschuldigt voortdurend naar anderen te kijken, terwijl jij juist zelf degene bent die jezelf constant met anderen vergelijkt. En je lief voortdurend op anderen wijst. Ook nog.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je geniet zó van alle aandacht die je krijgt, dat je er nog even niet aan denkt om het serieus met een van je aanbidders te proberen. Waarom kiezen als je met allemaal een eind weg kunt rommelen? Daarbij komt er ook nog geen liefde om de hoek kijken. Vooralsnog is het met name lust.

Samen: Tekens als je van plan bent thuis te blijven om gezellig met je lief samen te zijn, word je geappt of gebeld door iemand die jou uitnodigt of jouw hulp nodig heeft. Het is geen kwestie van tijd maar van prioriteit Maagd. Aan jou om te bepalen wat je op dat moment belangrijker vindt.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #41

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel jij iemand oprecht leuk vindt, is de persoon in kwestie voornamelijk gericht op diens eigenbelang. Wees alert en laat geen misbruik maken van je goedheid. Geef duidelijk je grenzen aan en waak voor eenrichtingsverkeer. Echte liefde (of vriendschap) komt altijd van twee kanten.

Samen: Het rommelt weer eens flink bij jullie thuis. Misverstanden door miscommunicatie zijn eerder regel dan uitzondering deze week. Zowel jij als je partner blijven er lekker lang in hangen waardoor de ruzie onnodig lang voortsleept. Trek er maar gerust een paar dagen voor uit. Pff.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Stel je open voor nieuwe vriendschappen en je leert vanzelf nieuwe mensen kennen die jou in contact kunnen brengen met een mogelijke nieuwe liefde. Een kleine cirkel is prettig, maar vermindert naast andermans drama ook de kans op waardevolle nieuwe contacten. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

Samen: Ook al zoek je de schuld momenteel meer bij je partner, dat jullie relatie momenteel niet zo lekker loopt ligt niet alleen aan de ander. Durf ook eerlijk naar jezelf te kijken. Sommige eigenschappen die je hebt, zijn niet echt bevorderlijk voor de liefde. Vraag maar aan je partner.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je weet dat iemand in jouw omgeving je meer dan leuk vindt, word je toch nog verrast als blijkt dat nóg iemand een oogje op je heeft. Deze persoon is iemand met wie je de liefde wel een kans wil geven. En dat is een goede keuze, dit zou best wel eens jouw nieuwe boo kunnen zijn.

Samen: Bepaalde ervaringen uit het verleden spelen op waardoor je de neiging hebt jezelf wat terug te trekken en minder toegankelijk bent voor je partner. Praat erover met je geliefde en zeg eerlijk wat je dwars zit. Ook al kan je partner je niet helpen, het is wel fijn als de ander weet wat er speelt. Wellicht lucht het wat op.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De kans dat je deze week een nieuwe liefde ontmoet via vrienden is groot, dus ga naar elk feestje waarvoor je wordt uitgenodigd. Dat het geen liefde op het eerste gezicht is, mag de pret niet drukken. Geef het wat tijd en je zult blij zijn dat je niet direct bent afgehaakt.

Samen: De meningsverschillen waar jullie tot voor kort niet uitkwamen, verdwijnen eindelijk naar de achtergrond. Niet dat jullie het nu opeens roerend met elkaar eens zijn, er wordt gewoon geen aandacht meer aan besteed. Of er is inmiddels een gulden middenweg gevonden, dat kan ook.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: De kans dat je deze week iemand ontmoet die je helemaal van je sokken blaast is groot. De kans dat het uiteindelijk niets wordt helaas ook. Houd je koppie erbij, maar blijf ook goed luisteren naar je intuïtie. Kortom, zorg dat je jezelf niet verliest in een onbeantwoorde liefde.

Samen: In de liefde is het geven en nemen Waterman. Niet alleen met het oog op cadeautjes, maar vooral ook in het accepteren van elkaars onhebbelijkheden. Toegegeven, deze week lijkt je lief er iets meer te hebben dan normaal. Hopelijk gaat deze fase snel weer voorbij anders hebben jullie een probleem.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Als je je zinnen op iemand hebt gezet, is dit het moment om door te pakken. Wees niet verlegen maar laat jezelf van je meest originele kant zien. Durf creatief te zijn in je aanpak en zorg ervoor dat je de enige bent die de ander ooit op deze manier heeft benaderd. Mocht het alsnog niet lukken, heb je in ieder geval een onuitwisbare indruk gemaakt.

Samen: Dit is de ideale week om een belangrijke beslissing te nemen met het oog op de relatie. Vooral als je het een en ander langere tijd voor je hebt uitgeschoven is dit het moment om eindelijk de knoop door te hakken. Dus, gaan jullie samen verder? Zo ja, hoe en waarom?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Er wordt veel gezegd, maar wat is nou precies het effect van volle maan op je nachtrust?

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel iemand serieuze bedoelingen met je heeft, durf je jezelf er nog niet helemaal aan toe te geven. Je hebt nog twijfels over wat je voelt of bent gewoon bang om (weer) in de maling genomen te worden. Weet wel dat jouw twijfels de ander ook aan het twijfelen brengt. Dat is niet de allerbeste start van iets wat best eens heel leuk zou kunnen worden.

Samen: Je partner ziet de dingen heel anders dan jij en dat irriteert je mateloos. Laat het Ram, je kunt nu eenmaal niet alles en iedereen naar je hand zetten. Probeer het onderwerp te vermijden en richt je op iets waar jullie het wél over eens zijn. De kleur van het nieuwe bankstel bijvoorbeeld, dit is een heerlijke week om de woning te verfraaien.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen