Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #39

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #39

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand in jouw omgeving vindt jou serieus leuk en zou je graag op een andere manier leren kennen. Jij bent zo druk met andere dingen dat je niet eens in de gaten hebt hoe verlegen deze persoon wordt als je in de buurt komt. Misschien kun je deze week iets beter om je heen kijken en zelf de eerste stap zetten?

Samen: De communicatie tussen jou en je lief ligt even helemaal op zijn reet. Juist op het moment dat een goed gesprek net het verschil kan maken tussen rust in huis en een hok vol herrie. Laat alle jij-bakken en andere verwijten even achterwege en focus je vooral op het geven van opbouwende kritiek. En het incasseren van eventuele tegengeluiden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: De persoon op wie jij je oog laat vallen lijkt op het eerste gezicht geweldig, maar het is verstandig om jezelf niet direct te laten inpakken. Hou eerst nog even een slag om de arm. Vaak zijn de dingen niet wat ze lijken, zo ook in dit geval. Niet heel ver weg is er iemand die beter bij je past, Twin.

Samen: Bepaalde eigenschappen van je partner vind je geweldig, andere zie je liever bij iemand anders. Iemand aan de andere kant van de wereld zeg maar. En juist díe eigenschappen, die je het minst aantrekkelijk vindt aan je lief, steken deze week zomaar wat meer de kop op. Het enige dat we hierover kunnen zeggen is: succes ermee.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Omdat je steeds meer behoefte krijgt aan een leuke, nieuwe partner die echt voor jou gaat, durf je ook steeds vaker zelf het initiatief te nemen. Ho, stop, Kreeft. Iemand die voor jou gaat en dan zelf de eerste stap zetten. Wat klopt er niet aan dit verhaal?

Samen: Jij en je lief hechten steeds meer waarde aan tijd en aandacht voor elkaar. Deze week gaan jullie zelfs nog een stapje verder en wordt er een leuk uitje voor twee geboekt of misschien zelfs een (mini)vakantie. Even twijfelen jullie nog om een paar vrienden mee te vragen, maar bij nader inzien: nee, toch maar niet.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je hebt een beetje de neiging om veilig en vooral rustig onder je steen te verdwijnen, maar juist nu is het belangrijk om meer tijd met je vrienden door te brengen. Niet eens alleen met het oog op een nieuwe liefde, maar ook omdat het afleiding biedt en je via via nieuwe vrienden maakt. En ja, misschien toch ook om die nieuwe vlam die je stiekem best zou willen.

Samen: Hoewel je soms klaagt dat je partner niet vaak genoeg zegt hoe mooi je bent, is je lief deze week wel (weer) de eerste die voor je klaarstaat als je het nodig hebt. Juist dat is liefde, Lion Queen. Geen woorden maar daden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #38

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel je jezelf prima vermaakt met je vrienden zou je het ook leuk vinden om af en toe iets leuks te doen met iemand waar je niet je vrienden voor kunt inzetten. Kortom, eigenlijk mis je dus gewoon de naai. Maar ja, om daar nou verder je vrijheid voor op te geven. Nah…

Samen: De sleur sluipt erin waardoor je liever tijd buitenshuis en zonder je partner doorbrengt dan binnen mét je eigen lief. Natuurlijk is af en toe iets apart van elkaar doen helemaal prima, zolang dit geen vlucht is. Is dit wel het geval, dan wordt het misschien tijd om niet weg te hollen maar juist de confrontatie aan te gaan.

Lees ook: Dit is waarom TikTok in de ban is van de 'everything shower'-trend

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Heb compleet maling aan wat een ander eventueel van jou kan vinden. Doe een grote hoop op de saaie eenheidsworst en de grijze, deinende kudde. Kijk met trots naar jezelf. Je bent een limited edition, potverdrie! Degene op wie jij je oog hebt laten vallen, vindt je juist leuk om wie je bent. Oninteressante dozen zijn er al genoeg.

Samen: Waar je partner klaagt dat 'ie de laatste tijd weinig aandacht van je krijgt, vind jij het allemaal wel meevallen. Naar jouw idee zanikt je geliefde om het zaniken. Toch heeft de ander misschien wel een punt. Effe eerlijk: wanneer heb je voor het laatst je schatje een compliment gegeven of zomaar spontaan gezoend?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel je goed bezig bent met het werken aan jezelf en je persoonlijke groei, blijft het lastig om bepaalde oude gewoonten of gedachten van je af te schudden. Ook met betrekking tot de liefde. Begrijpelijk, het is ook allesbehalve makkelijk. Gelukkig is het wel zo dat wilskracht de sleutel is voor verandering.

Samen: Het verleden speelt nog steeds een rol in het heden en dan hebben we het hier helaas niet over leuke herinneringen. Terugvallen in oude gewoontes of het oprakelen van oude koeien is momenteel eerder regel dan uitzondering. Dit helpt niet bij het verbeteren van de relatie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je het misschien niet had verwacht, en zeker niet op korte termijn, komt er iemand in je leven die jouw kritische hart sneller doet kloppen. Je bent er zo van onder de indruk dat je van schrik doet alsof de ander totaal niet je type is. Niet zo, Boog. Niet zo.

Samen: Het gaat helemaal top tussen jou en je lief. Er wordt rustig en liefdevol met elkaar gecommuniceerd waardoor er geen ruimte is voor misverstanden of andere onduidelijkheden. Zelfs jouw sarcastische ondertoontje is even op vakantie. Lekker rustig zo.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De jacht is geopend, je bent helemaal klaar om je prooien te besluipen en binnen te slepen. En met succes. De hinden of herten die je benadert gaan maar wat graag mee naar je hol. Eerlijk is eerlijk, je bent onweerstaanbaar op het moment, maar niet erg in voor liefde. Het is vooral lust wat de klok slaat. Pas op dat je geen beloftes doet die je niet kunt nakomen.

Samen: De relatie verkeert in zwaar weer. Misschien niet continu, maar jullie worden wel regelmatig geplaagd door hevige buien en flinke tegenwind. Misschien is het handig om samen te kijken of jullie hier nog lang tegen bestand zijn. Is er mogelijkheid tot verandering of wordt het langzamerhand tijd om er definitief een dikke punt achter te zetten?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Dit is een prima week om niet alleen na te denken over de dingen die je graag nog eens wil doen, maar ook om echt actie te ondernemen. Je kunt later vooral spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan. Verder maakt iets doen waar je blij van wordt je alleen maar leuker en aantrekkelijker. Da's dus ook beter voor de liefde.

Samen: Als je iets achterhoudt voor je partner is de kans groot dat deze week alsnog de beerput opengaat. Heb je niets te verbergen? Dan is er mogelijk iemand die uit wrok of jaloezie onwaarheden over jullie verspreidt. Hoe dan ook, eerlijkheid duurt het langst. Als je niets te verbergen hebt, valt er ook niets te exposen.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Soms ben je slechts een kleine verandering verwijderd van het leven dat je werkelijk wil leiden. Of je nu verlangt naar meer inkomsten, beter werk of een leuke relatie. Er is veel dat je zelf kunt doen om dingen te bewerkstelligen. Alles begint met een positieve levenshouding en de juiste mindset.

Samen: Je hebt het zo druk met je werk dat de romantiek er helemaal bij inschiet. Zelfs een snelle wiep zit er niet in. Je bent gewoon te moe. Denkt je partner dat dit aan zichzelf ligt in plaats van aan je lange werkdagen? Dan kun je jezelf afvragen of het überhaupt zin heeft om het uit te leggen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Tindertrauma: 'Zijn huis was zo vies dat ik bijna moest kokhalzen' Ram 21 maart - 20 april Single: Je eigen onzekerheid neemt momenteel een loopje met je waardoor je jezelf meer focust op de dingen waar je niet tevreden over bent dan de dingen die je wél leuk vindt aan jezelf. Zijn de puntjes waar je niet happy mee bent te veranderen? Dan is dit zeker een optie, als dat jou blij zou maken. Zolang je het maar voor jezelf doet en niet voor een ander.

Samen: Je bent stikjaloers en eigenlijk om niets. Je geliefde doet niets verkeerd, jij bent degene die achter elke volger of like iets zoekt en er hele scenario's op loslaat. Zelfs als je partner gewoon vriendelijk is tegen de kassière van de buurtsuper of de overbuurvrouw komt de stoom al uit je oren. Doe even normaal Ram. Calm the fuck down.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen