Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

29 april 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

29 april 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoogste tijd om even stil te staan bij wat je echt wilt. Niet alleen in de liefde, maar in het algemeen. Leef je het leven wat je wilt? Zou je er meer uit kunnen halen dan je nu doet? Zorg je optimaal voor jezelf? Dat soort dingen. Volgens de sterren is er nog best wat werk aan de winkel.  

Samen: Je hebt amper tijd om te kakken, laat staan om te wiepen. Helaas kippengaas voor je lief, maar het is even wat het is. Gelukkig is dit maar een tijdelijke fase. Niet dat je volgende week opeens niks meer te doen hebt, maar het wordt dan wel weer iets rustiger dan nu.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je bent sowieso al een lekker ding, maar deze week is je charisma helemaal mega. Een luxe probleem, want het aanbod is momenteel groter dan jouw vraag. Ga lekker buiten spelen en geniet van wat de liefde jou te bieden heeft. Of liever gezegd: de lust. Want daar draait het nu vooral om bij jou.  

Samen: Hoewel het niet altijd rozengeur en maneschijn is wat de klok slaat, kom je er deze week achter dat de nadelen van jullie relatie niet opwegen tegen de voordelen. Jij en je lief staan deze week voor een keuze die belangrijk kan zijn voor de rest van jullie (gezamenlijke) toekomst.  

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Een nieuwe relatie zou best leuk zijn, maar aan de andere kant is het juist nu vooral belangrijk om aandacht aan jezelf te besteden. Natuurlijk is het voor (bijna) niemand mogelijk om exact het leven te leiden dat ze eigenlijk zouden willen, maar jij zit er nu wel heel ver vanaf. Dat zou best anders kunnen, Twin. 

Samen: Prima als je een beetje onzeker, jaloers of achterdochtig bent, maar als je je lief een vraag hebt gesteld die je schatje naar alle duidelijkheid heeft beantwoord, moet het ook over zijn met zeuren en zagen. Anders kun je beter gewoon niets vragen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je hebt momenteel een beetje de neiging om jezelf niet voldoende op waarde te schatten. Wat ontzettend jammer is, want je bent veel leuker, mooier en liever dan je zelf denkt. De kans is groot dat dit komt door vervelende ervaringen met anderen die nota bene veel minder leuk, mooi en lief zijn dan jij.  Samen: Jaloezie maakt meer kapot dan je lief is. Weet jij alles van. Toch kun je het deze week weer niet laten om te mokken over zaken die allang een gepasseerd station zijn of die überhaupt niet relevant zijn. De chemie die jij met je partner hebt maakt jullie relatie speciaal. Mits je geen toxic gedrag vertoont natuurlijk. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je bent zo druk bezig meet jezelf en je werk dat je niet eens in de gaten hebt dat er iemand in je omgeving als een clown staat te springen om jouw aandacht. Kijk eens goed om je heen wie dat zou kunnen zijn en knoop gewoon een praatje met deze persoon aan. Je zult er geen spijt van krijgen, het is een leukerd!

Samen: Aangezien de meeste ruzies momenteel gaan over dingen die totaal onbelangrijk zijn, is het beter om deze onzin gewoon te laten rusten en je te richten op de dingen die er wél toe doen. Het kleuterschoolniveau ontstijgen is voor de relatie nu het beste wat jullie kunnen doen.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je bent je tijd aan het verspillen aan iemand die jij helemaal geweldig vindt, maar dit eigenlijk helemaal niet is. Degene die wél heel goed bij je zou passen is ook in de buurt, maar valt jou nog niet echt op. Omdat je dus alleen maar oog hebt voor die eikel(in). Maar goed, daar kom je binnenkort vanzelf wel achter.  

Samen: Waar jij momenteel bepaalde dingen niet zo leuk vindt aan je lief, vindt je partner sommige dingen even niet zo gezellig aan jou. De kans is klein dat jullie op korte termijn zullen veranderen, dus het beste wat jullie kunnen doen is elkaars onhebbelijkheden accepteren in plaats van deze triggeren.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je hebt echt zin om eens even flink de bloemetjes buiten te zetten (lees: de beest uit te hangen). Dit wordt dan ook een week van veel stappen, uitgaan, flirten en vozen als een krolse straatkat. En met succes ook nog. Geen blijver, maar dat hoeft ook nog niet echt van jou.  

Samen: Jij en je lief hebben het ontzettend leuk samen. Jullie maken mooie plannen en ondernemen leuke dingen met elkaar. Vrienden en andere sociale verplichtingen worden even op het tweede plan gezet. Alles wat nu telt, zijn jij en je partner en de relatie waaraan gewerkt wordt. Vooral als het een poosje minder goed ging tussen jullie merken jullie nu een grote verbetering. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Omdat er wat gedoe is in je familie of vriendenkring ben je op dit moment niet erg gefocust op de liefde. Je hebt liever dat de problemen die er zijn nu zo snel mogelijk uit de wereld worden geholpen. Niet eenvoudig. Er is sprake van miscommunicatie of een misverstand wat niet 1,2,3 is op te lossen.   Samen: Op het persoonlijke vlak of op je werk gaat het niet helemaal zoals je zou willen. Gelukkig is daar je lief die jou door dik en dun steunt. Je bent niet alleen ontzettend blij met het luisterend oor dat je partner biedt, de adviezen van je lief kunnen je ook werkelijk verder helpen. 

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je zit vast in een routine waar je best uit wilt, maar niet goed weet hoe. Als het aan je werk ligt, is het misschien een idee om eens rond te kijken naar iets met meer uitdaging. Ook een verse hobby of nieuwe kennissen kunnen een frisse wind in je leven teweeg brengen. Of een nieuwe liefde, maar die komt pas als je wat beter je draai gevonden hebt.  

Samen: Omdat de sleur een beetje in de relatie sluipt, neemt de verveling toe en daarmee ook de wederzijdse irritaties. Vooral jij kunt op het ogenblik weinig hebben van je partner. Hoe je lief eet, drinkt of ademhaalt kan nu al snel een groot probleem voor je zijn. Lastig. Vooral voor je partner. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Het probleem op dit moment? Dat je bij degene die je meer dan leuk vindt, je je uiterste best doet om jezelf van je beste kant te laten zien, terwijl de ander de minder perfecte jij eigenlijk veel leuker vindt. Wees lekker jezelf, Bokstra. Alles wat niet perfect is, is speciaal. En verre van saai. Jij ook.

Samen: Je lief vraagt wat meer aandacht aan je en doet dit niet voor niets. De romantiek is momenteel ver te zoeken en dat geldt ook voor de uitbundige stomende seks die er voorheen wel was. Jammer hoor. En eigenlijk ook niet nodig. Ga weer eens uitgebreid met elkaar op date en zie wat er gebeurt.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je loopt in een kringetje rond waar je maar niet uit lijkt te komen en de mensen waar je eigenlijk ook best zonder zou kunnen, lopen gezellig met je mee. Hoogste tijd om knopen door te hakken en de eerste de beste afslag te nemen. Het leuke is dat je daar dan ook meteen een nieuwe liefde tegenkomt.  

Samen: Oude koeien dreigen de relatie te verstoren. Sommige dingen kun je vergeven, maar niet vergeten. Dit is het juiste moment om het er nog één keer samen uitgebreid te over hebben en daarna nooit meer. Blijft dit onderwerp terugkeren? Dan kunnen jullie beter nu meteen de spullen gaan verdelen.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel je een 'type op papier' hebt, had je niet verwacht dat je deze persoon in real life tegen zou komen. Totdat er deze week iemand op je pad komt die wel héél dicht bij jouw ideaalbeeld in de buurt komt. En nu niet over je woorden struikelen als je deze knappe vreemdeling aanspreekt. Of over je eigen benen. Awkward.  

Samen: Jij en je lief gaan een aantal heerlijke dagen tegemoet waarin jullie veel tijd voor elkaar vrijmaken en samen leuke dingen doen. Als er geklust moet worden in huis gaat dit jullie prima af en ook de communicatie is helemaal top. Geen ruzie deze week? Nee hoor, alleen maar liefde.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen