Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Op dit moment zou je het vooral leuk vinden om iemand te ontmoeten die dezelfde interesses heeft als jij. Iemand met dezelfde hobby's, zodat je hier ook samen van kunt genieten. Hoogste tijd om hier gericht naar op zoek te gaan. Ja, seks is ook een hobby. En als je het goed doet ook een sport.

Samen: Je haalt je van alles in je hoofd dat zelfs niet een beetje bij de waarheid in de buurt komt. Laat je partner weten wat je dwars zit, maar draaf niet door als-ie antwoord heeft gegeven en zegt er nu klaar mee te zijn. Daar komen namelijk pas écht problemen van.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Zolang je nog steeds achterom kijkt, is het bar lastig om de nieuwe liefde te zien die inmiddels al bijna voor je snufferd staat. Sluit bepaalde hoofdstukken af en richt je wat meer op de toekomst. Wat geweest is, weet je nu wel. Hoogste tijd om uit te kijken naar wat er nog gaat komen. 

Samen: Je lief kan je niet goed peilen waar het je gevoelens betreft. Je praat daar ook niet graag over, jij bent meer iemand van daden. Dit kan je natuurlijk wel zeggen als je partner vraagt naar wat je voor hem/haar/hen voelt. 'Kijk maar naar wat ik voor je doe en laat.' Duidelijk, toch?

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Op dit moment heb je best snel je oordeel klaar over de nieuwe mensen die je ontmoet. Of misschien kunnen we het beter 'vooroordeel' noemen. Dit heeft vooral te maken met je ongeduld. Je neemt gewoon de tijd niet om iemand beter te leren kennen. Ja, op die manier blijf je nog honderd jaar vrijgezel. 

Samen: Het botert momenteel niet heel erg lekker tussen jou en je partner. De grootste oorzaak hiervan zijn de oude koeien die in een enorme kudde door de kamer denderen. Wat gebeurd is, kan niet meer ongedaan gemaakt worden en erover blijven praten wekt alleen maar nieuwe irritatie op. Dus.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Jij wilt nergens meer instappen totdat je zeker weet dat de ander het echt serieus met je meent, nooit vreemdgaat, niet meer naar andere chicks kijkt en ze ook niet meer liket op Instagram. Lief Kreeftje, als jullie elkaar eerst gewoon eens wat beter leren kennen?  Samen: Er is weer eens gedoe op handen in huize Kreeft. De kans is groot dat het om een storm in een glas water gaat, maar voor de zekerheid kan het geen kwaad om samen nog eens even rustig te praten over de dingen die jou dwars zitten. Ja, inderdaad. Jij bent degene die twijfels heeft. Voor de verandering. Zucht. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Zo. Zit je weer eens lekker op je klaagkruk? En dan vind je het vreemd dat sommige mensen even wat meer afstand houden. Kom op, Leeuw. Zie de dingen wat meer van de zonnige kant en het leven wordt vanzelf weer een stuk gezelliger. Niet alles is leuk nee, maar zeker ook niet alles is ruk.  

Samen: De communicatie tussen jou en je lief is top momenteel, dus als er nog zaken zijn die nog uitgepraat moeten worden, is dit het moment om dit onderwerp in alle rust nog even aan te snijden. Grote kans dat jullie hier nu eindelijk uit kunnen komen en op een betere manier samen verder kunnen.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Juist nu is het belangrijk dat je even twee keer nadenkt voordat je persoonlijke informatie deelt. Iemand in jouw omgeving is zonder dat jij dit in de gaten hebt een enorme roddelkomt en doet niets liever dan zelf in de belangstelling staan. Dit soort types gebruikt hiervoor meestal andermans geheimen. Scoop! 

Samen: Een meningsverschil hoeft zeker niet altijd ruzie tot gevolg te hebben. Deze week leidt het juist tot nadenken waardoor jij en je lief juist meer op één lijn komen te zitten. Zolang jullie allebei bereid zijn om elkaar uit te laten praten en ook echt naar elkaar te luisteren, komt het helemaal in orde.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Dromen komen soms echt uit, maar meestal niet vanzelf. Je weet heel goed wat je wilt en waar een wil is, is een weg. Bedenk je waar je kunt vinden wat je zoekt en besteed hier gewoon wat meer tijd en aandacht aan. Het resultaat zou je nog wel eens behoorlijk kunnen verrassen.  

Samen: Je partner vindt dat-ie te weinig aandacht krijg en eerlijk gezegd heeft je lief daar wel een punt. Misschien is het handig om even te bekijken wat er echt voorrang heeft en wat je misschien onterecht voorrang geeft.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je kunt je nu beter richten op je vrienden dan op de zoektocht naar de liefde. De kans is groter dat je via een van je matties iemand leert kennen dan dat je deze ontdekt op Tinder of in andere gore visvijvers waar zich voornamelijk het teruggegooide drek bevindt.  Samen: Hoewel jij en je partner best weten wat er binnen de relatie anders zou moeten, is het er toch nog steeds niet van gekomen om deze verandering ook echt door te voeren. Nou ja, als jullie er de afgelopen weken geen moeite voor hebben gedaan is de kans klein dat jullie dit deze week wel opeens gaan doen. Of…? 

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand uit het verleden wil graag weer contact met je. Hoewel je deze persoon nou niet direct gemist heb, ben je (bij gebrek aan beter) toch wel nieuwsgierig naar wat het je brengt als je diegene wel weer toelaat. Laat de deur maar op een kiertje. Dan is die ook snel weer dicht als het onverhoopt toch (weer) tegenvalt.  

Samen: Eerlijkheid staat sowieso hoog in het vaandel bij jullie, maar deze week zelfs nog een beetje meer. Juist als anderen leugens vertellen, is het meer dan ooit belangrijk dat jij en je lief elkaar blind kunnen vertrouwen. Sommige mensen kunnen namelijk behoorlijk goed liegen. Zonde als dit slangengedrag twijfels teweeg zou brengen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Dit is niet het moment om een nieuwe vaste relatie aan te gaan, maar met gezellig flirten is natuurlijk niets mis. Dat je er bewust of onbewust nog niet klaar voor bent om je te binden, betekent natuurlijk niet dat je niet kunt genieten van een beetje extra aandacht.  

Samen: Roddels van derden kunnen een behoorlijke stempel drukken op jullie relatie. Of het nu gaat om recente gebeurtenissen of dingen die in het verleden zijn gebeurd, wat jij en je geliefde nu hebben is het enige dat telt. Iedereen fokt de dingen wel eens op. Vooral anderen maken dit graag groter dan het is. Want juice! 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Omdat je toch eigenlijk best wel graag weer een leuk vriendje of vriendinnetje wilt, ben je zomaar bereid om je wishlist aan te passen en met minder genoegen te nemen dan waar je eigenlijk naar op zoek bent. Of dat handig is kun je zelf ook wel bedenken, maar voor alle zekerheid zeggen wij het ook nog even. Nee, dat is het niet. 

Samen: Je partner verwacht meer van jou dan dat je wilt of kunt geven. Om te voorkomen dat je lief blijft wachten op een schip dat nooit komt, is het geen slecht idee om je schatje hier wat meer duidelijkheid over te geven. Grote kans dat je geliefde teleurgesteld is, maar dat zal ook het geval zijn als je niks zegt.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel je weet dat iemand serieus interesse in je heeft, kies je er toch voor om het even te laten voor wat het is. Of dat verstandig is, is een tweede. Bedenk je eens hoe je je zou voelen als je lief iemand anders vindt en jou geen aandacht meer zou geven. Zou je dat leuk vinden? Nee, hè? 

Samen: Na een lastige periode van wederzijdse irritaties, zien jullie nu gelukkig weer meer de positieve dingen in elkaar. Jullie ondernemen weer wat vaker iets leuks samen waar jullie ook oprecht (weer) van kunnen genieten. Naast de communicatie gaat ook de romantiek erop vooruit. Het één staat ongetwijfeld in verband met het ander.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen