&C x Hairlust: Lief voor haar

Beauty

&C x Hairlust: Lief voor haar

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

9 december 2022 om 14:00

Gepubliceerd op

9 december 2022 om 14:00

Terug naar cases pagina

&C x Hairlust: Lief voor haar

Campagne Lief voor haar

Concept &C heeft In samenwerking met Hairlust een campagne ontwikkeld rondom het thema ‘Lief voor haar’. Hairlust zorgt met hun producten voor de innerlijke schoonheid van haar. Van binnenuit. Deze belangrijke waarde wordt vergroot in een 3-delige video-serie: “Lief voor haar”. 

Om meer te weten te komen over vrouwen en hun haar interviewen 3 verschillende vrouwen. Wat zijn hun haarproblemen? Bijvoorbeeld dunner wordend haar, haaruitval na een bevalling of juist heel fragiel haar wat sterker mag worden. Daarnaast gaat de 3-delige video-serie ook over wat hun haar doet met het zelfvertrouwen van de vrouwen. Want laten we eerlijk zijn… Wanneer je een good hair day hebt kan je namelijk de wereld aan en straal je meer dit in tegenstelling tot een bad hair day. 

Campagneperiode Oktober 2021 Media inzet

Lief voor haar 1

Online advertorial 1 - Stéphanie krijgt onverwachte videoboodschap: 'Dit komt wel binnen'

Lief voor haar 2

Online advertorial 2 - Kijken: Rowena in tranen om ontroerende ode van haar zusje

Lief voor haar 3

Online advertorial 3 - Zien: First Dates-serveerster Fleur krijgt lieve videoboodschap

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio