Wil je hebben: met deze anti-pluis haarstick staat je haar nooit meer van schrik rechtop

Beauty

Wil je hebben: met deze anti-pluis haarstick staat je haar nooit meer van schrik rechtop

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

24 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

24 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Er zijn een aantal dingen echt irritant in het leven: dat het altijd precies gaat regenen als jij op de fiets stapt, dat het koffiezetapparaat op werk het niet doet en dat je haar niet mee wil werken - vooral als je al te laat bent. Voor dat laatste is gelukkig nu een oplossing: Action heeft een nieuwe anti-pluis haarstick in de winkels liggen.

Je scoort hem voor een prikkie: 0,99 euro(!). En hij past ook nog eens makkelijk in je tas. Komt dat effe goed uit. Ren je al naar de winkel?

Standvastig Het product lijkt op een mascaraborsteltje en is ook even klein. Op de zwarte haartjes zit een gel die ervoor zorgt dat je haar mooi glad ligt na een keer borstelen. Want eerlijk is eerlijk, die babyhaartjes zijn superirritant en het is daarom beter dat we ze onder controle houden.

Lees ook: 5 dingen die je jezelf wil afvragen voordat je een pony knipt

Handig joh Op TikTok zijn ze in ieder geval helemaal weg van deze Action-topper waarmee je direct een loeistrakke staart produceert. Verschillende mensen vragen zich wel af of ze niet net zo goed een oude mascaraborstel schoon kunnen maken die ze dan vervolgens in een pot gel kunnen dippen. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch?

Geen paniek Vind jij al dat er sprake is van een bad hairday als je er op het werk achterkomt dat een van je babyhaartjes per ongeluk weer rechtop is gesprongen? Geen paniek, want voor die ene euro stop je gewoon een extra haarstick in je tas. Kun je mooi altijd even bijwerken - bijvoorbeeld als het weer precies op het moment dat jij op weg ging richting werk begon te gieten.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur