Weet je nog? Dit waren de genântste momenten van De Bachelor(ette) tot nu toe

Entertainment

Weet je nog? Dit waren de genântste momenten van De Bachelor(ette) tot nu toe

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

6 maart 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

screenshot RTL

Gepubliceerd op

6 maart 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

screenshot RTL

Realitytelevisie is voor de meeste mensen allang geen guilty pleasure meer, maar eerder een openlijke liefde. Hoe heerlijk is het om te genieten van andermans struggles? Vooral de zoektocht naar de liefde levert goede televisie op. B&B Vol Liefde, Boer Zoekt Vrouw, maar natuurlijk zeker ook de Bachelor(ette) (dat morgen weer begint!), wij krijgen er geen genoeg van.

We gunnen de deelnemers alle liefde van de wereld natuurlijk, maar we zitten vooral met de popcorn klaar voor dit soort gênante, maar grappige momenten.

Blauwtje Een blauwtje lopen op nationale televisie is al erg, maar van deze afwijzing kregen wij al helemaal plaatsvervangende schaamte. Kasper, je was echt een schat, maar Gaby ging liever tongen met een ander. En daar kan ze maar beter duidelijk over zijn.

Lukt 't? Woorden verkeerd uitspreken en ervan overtuigd zijn dat je ze goed zegt. Supergênant, maar heerlijk om naar te kijken. En wie weet raspt een raps wel net zo goed als een weps steekt. Toch Jordy?

Lees ook: Dit is waarom bachelor Rien Welsink bíjna zijn deelname wilde cancellen

Leuk zeg Het moment dat jouw potentiële toekomstige partner over die rode loper loopt is natuurlijk erg spannend. Behalve voor Tony, die had daar helemaal geen last van. Alleen had hij wel wat duidelijker kunnen zijn over of hij de ontmoeting met de vrouwen ook echt leuk vond. Beetje jammer.

Kiss and goodbye Dat bachelor Tony na twee kussen en een wel heel romantische date Maxime vervolgens naar huis stuurde, zag niemand aankomen. Of toch wel? Later bleek er meer aan de hand te zijn dan alleen 'geen sterk gevoel'. Maxime zou volgens Tony achter de rug van Julia - die uiteindelijk met de bachelor naar huis ging - hebben gepraat en dat pikte Tony niet. Na de show maakte hij het toch weer goed met Maxime met meer dan alleen een kus. Wel nadat hij het uit had gemaakt met Julia. Zegt-ie tenminste.

Lees ook: Geen roos van Sylvia? Dan zoent Oscar toch gewoon met deze oude Bachelor-deelneemster Soepeltjes Niet alleen Thomas, maar ook alle vrouwen van dit seizoen waren overduidelijk retezenuwachtig voor het rode lopermoment. Logisch wel. Waar je dat aan kunt zien? Nou, kijk zelf maar. Eigenlijk alles dus.

Duidelijke woorden 'Je bent mijn droomvrouw. Ik wil je niet laten gaan, ik wil je bij me houden,' wat kan hier nog misgaan? 'Maar mijn hart hoort bij iemand anders.' On-ge-mak-ke-lijk. Zag niemand aankomen. Dat had je iets beter kunnen verwoorden, Thomas. Just saying.

Lees ook: Een Bachelorette-entree maken 101: wat je ook doet, laat Shakespeare alsjeblieft thuis Shakespeare? Malcolm - bescheiden als hij is - las tijdens het rode loper moment een Engels gedicht voor aan bachelorette Sylvia. Maar nee, hij is geen dichter, hij is een opener. Prachtige woorden.

Lees ook: 7 levenslessen die Romy, eh, Rick uit De Bachelorette ons heeft geleerd Rick Rick heeft ons veel geleerd over wat je vooral niet moet doen als je in de smaak wil vallen bij de bachelorette. Hoe goed hij ook zijn best deed, het werd niet altijd gewaardeerd. Zijn pijn was door het scherm heen te voelen. Wel was Rick echt de smaakmaker van het seizoen. En daar houden we van. Kleine bonus: Sylvia’s lach is echt mega-aanstekelijk.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer lezen

Meer van deze auteur