Vliegt de winkels uit: deze Rituals gloss voor een prikkie wil je hebben

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze Rituals gloss voor een prikkie wil je hebben

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Heb jij ondertussen al een grote hoeveelheid lipproducten bij elkaar gespaard? Of je het nou hebt over lipgloss, liner of lippenstift – je hebt er nooit genoeg van. Maak maar plek in die stash van je, want deze gloss hoort erin thuis. En voor die 9 euro kan je ‘m echt niet laten liggen.

Heb jij deze parel toevallig al in je make-uptas liggen? Dan ben je een heuse trendsetter: na een tijd niet meer in het assortiment te hebben gezeten, is deze lipsmacker helemaal terug van weggeweest. Ga snel naar de dichtstbijzijnde Rituals, want hij gaat als warme broodjes over de toonbank, online is-ie zelfs al uitverkocht.

Lees ook: Terug naar de 90s: Cherry Cola-lippen maken een comeback

Roze hybride Naast verrukkelijk ruikende geurstokjes en geweldige cadeausets, heeft het luxueuze home & body-merk een hele make-uplijn. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is de Ritual of Cleopatra lipgloss niet goud. De donkerroze tint is dé perfecte kleur is voor deze (nog) koude lentedagen. Door de sponsapplicator krijgt het smeersel een satijnachtige look met een glow: een echte gloss-satinlipstick-hybride dus.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen