Vliegt de winkels uit: deze make-up tas van de Action is handiger dan de gemiddelde klusjesman

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze make-up tas van de Action is handiger dan de gemiddelde klusjesman

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

17 juni 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

17 juni 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Ben jij ook het slachtoffer van een overvolle make-up tas? Of, eerlijk is eerlijk, de dader? Het is fijn om zo'n tassie vol te proppen met van alles en nog wat, maar handig is 't niet. Als je niet continu je lipliners geplet onder de stash terug wil vinden, dan is deze make-up tas iets voor jou. En het beste? Hij kost nog geen drol.

Of je hem nou meeneemt op je aankomende vakantie naar Santorini, of dat-ie elke ochtend op je nachtkastje staat: dit pareltje wil je hebben.

Lees ook: Knap met een paar knaken: van deze budgetvriendelijke beautytips wordt iedereen blij

Praktisch to the max Zoals we net al zeiden: deze tas is superhandig. Er zitten allerlei vakjes in waardoor jij nooit meer je spullen kwijtraakt. In het ene vak doe je al je lipproducten, in het andere al je blushes, er is ruimte zat. Naast de tussenschotjes zit er ook nog een gedeelte in de deksel waar je kwasten, beautyblenders of wat dan ook inpassen. De ruimte voor al je ditjes en datjes is niet het enige waarom deze tas ideaal is voor je reis, weekendtrip of gewoon on the go, want door de spiegel hoef je nooit meer je telefooncamera te gebruiken om je highlighter aan te brengen. Je snapt, voor die vier euro (ja, vier!) vliegt dat ding de winkels uit.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen