Actrice Sandra Bullock zweert bij een 'penis facial' voor een glowy huid

Beauty

Actrice Sandra Bullock zweert bij een 'penis facial' voor een glowy huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

23 november 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

23 november 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: glowy skin als Sandra Bullock.

Het is alweer 22(!) jaar geleden dat de film Miss Congeniality uitkwam met Sandra Bullock als Gracie Hart. De tijd vliegt, right? Maar da's niet te zien aan 't huidje van Bullock. Want denk je aan deze topactrice, dan denk je aan haar glowy en jeugdige uitstraling. Hoe doet ze dat toch? Nou, moet je horen. Sandra heeft haar geheim onthuld, en geloof ons, dat wil je echt effe lezen. Lees ook: Julia Roberts zweert bij déze moisturizer van 6(!) euro voor een stralende huid Klok - en hamerspel In een interview met Ellen DeGeneres vertelt Sandra dat zij zweert bij – zet je schrap – een 'penis facial’. Een penis-wattes? Nee, geen zorgen. Er wordt niet letterlijk met een klokkenspel over het gezicht gewreven. Het is een serum gemaakt van de voorhuid van Koreaanse babypenissen. Iew. Klinkt superkek. Hoe dat zit? Er worden cellen gehaald uit besneden voorhuidjes. Daaruit worden dan weer nieuwe cellen gekloond in het laboratorium. 'Het is niet zo dat ik daar lig met kleine stukjes over mijn hele gezicht,' vertelt Bullock aan DeGeneres. Het zijn enkel de cellen dus.

Hoe dan? Facialist Georgia Louise gebruikt een micro-needlingmachine en een elektriserend masker om de huid te kalmeren. Dit wordt gevolgd met haar geheime dosis EGF-serum (Epidermal Growth Factor). EGF is afgeleid van de progenitorcellen van de menselijke fibroblast, afkomstig van de voorhuid van een Koreaanse pasgeboren baby, die helpt bij de aanmaak van collageen en elastine. Ja, ja – een hele mond vol. Maar helpt dus bij een glowy huid. Durf jij deze facial aan? Kijk maar effe.

Sandra Bullock over haar 'penis facial'

Sandra Bullock over haar 'penis facial'

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Of koop lekker simpel een serumpie

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen