Julia Roberts zweert bij déze moisturizer van 6(!) euro voor een stralende huid

Beauty

Julia Roberts zweert bij déze moisturizer van 6(!) euro voor een stralende huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

1 mei 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

1 mei 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: een stralende huid als Julia Roberts.

Julia Roberts, hoe blijft haar huid nou altijd zo stralend? We zochten het uit. Hoewel Roberts haar favoriete huidverzorging vaak achter slot en grendel houdt, heeft ze haar geheim gedeeld. En 't leuke is, haar lievelingsproduct is nog goedkoop ook. Voor minder dan 10 ekkies heb je 'm in huis. Love it. Lees ook: Jennifer Lopez zweert bij dít populaire serum voor een jeugdige en stralende huid Julia Roberts deelt geheim Oke, zet je schrap – je wil namelijk gelijk naar de drogisterij rennen. Dé moisturizer waar Roberts bij zweert kost namelijk maar € 5,99. En 't is: Weleda's Skin Food Moisturizer. 'Ik smeer 't op mijn gezicht maar ook op mijn handen na de afwas en smeer het ook op mijn ellebogen en voeten. Voor je het weet heb ik dit arme groene buisje in één dag leeg geknepen,' vertelde Roberts in een eerder interview. Weleda’s moisturizer gaat viraal Het is een cultsensatie onder celebs. Naast Roberts zijn ook Rosie Huntington-Whitley en Victoria Beckham fan. Het product is nu zo populair dat er elke 11 seconden één wordt verkocht. Maar waarom, vraag je je zeker af. Nou, moet je horen. Het begint met 't heldeningrediënt Viola Tricolor. Heeft een reinigende werking op de huid en een stimulerende werking op de bloedsomloop en het immuunsysteem. Dus is je huid kurkdroog, dan is dit waarschijnlijk het moment om je te richten op deze budgetvriendelijke moisturizer.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop beauty producten