WE Fashion

Style

WE Fashion

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 december 2022 om 13:00

Gepubliceerd op

14 december 2022 om 13:00

&C x WE Fashion: Doe de kontest

Campagne Doe de kontest

Doelstelling Ontwikkel een awareness- en activatie-campagne voor het Blue Ridge Denim label voor mannen​​. Laat op een leuke, prikkelende manier het hele aanbod zien – van super stretch en clean slim denim tot summer-wash jeans – en vertel dat er met Blue Ridge voor iedere man een geschikte denim is."  

Concept Mannenbillen zijn er in alle soorten en maten. Om die goed te laten zien, gaat het erom hoe je ze verpakt. En dat is nou net waar het aan schort bij de Nederlandse man. Mannen kijken bij het kopen van een denim naar kleur, lengte, het kruis, de prijs – maar vergeten te kijken hoe die om de billen zit. Voor ons was het reden om op zoek te gaan naar mannen die wel weten hoe het moet. Kortom: wie heeft de lekkerste denim mannenbillen van Nederland?

Campagneperiode Juli - September 2017

Media inzet

Advertorial 1: Bilfie Tutorial

Advertorial 2: Mannen opgelet! Doe mee aan de kontest

Advertorial 3: Stem op de lekkerste mannenbillen van Nederland

Advertorial 4: Maak kennis met de 10 Kontest finalisten

&C x WE

&C x WE

BILFIE TUTORIAL

BILFIE TUTORIAL

Stemmen voor de Kontest

Stemmen voor de Kontest

De Kontest finale

De Kontest finale

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio