Stem op de lekkerste denimbillen van Nederland!

Style

Stem op de lekkerste denimbillen van Nederland!

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

8 augustus 2017 om 23:00

Gepubliceerd op

8 augustus 2017 om 23:00

De bilfies stroomden binnen bij &C, die samen met WE op zoek is naar de mooiste denimbillen van Nederland. De jury bestaande uit Rudie Arling, Jessie Jazz, Yuki Kempees en Koen Kardashian zullen de bilfies beoordelen, maar daar hebben ze jouw hulp bij nodig. 

Een goede mannenkont valt of staat bij de juiste verpakking. Welke in jeans gestoken billen vind jij het lekkerst? Ga naar www.andc.tv/kontest, breng jouw stem uit op je favoriete bilfie en maak zelf kans op 4x€ 50,- shoptegoed bij WE!  In de week van 28 augustus worden uit de tien BILFIES met de meeste stemmen vier winnaars gekozen. De winnaars gaan niet met lege handen naar huis want dit kunnen ze winnen: • Een professionele fotoshoot in &C magazine • De winnende denim billen als onderdeel van de Blue Ridge campagne • Een jaar lang gratis Blue Ridge denim

Wie stemt maakt zelf ook kans op mooie prijzen! Waar wacht je nog op? Check die bilfies hier

Dit is een samenwerking met WE Fashion.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio