Mannen opgelet! Doe mee aan de kontest

Style

Mannen opgelet! Doe mee aan de kontest

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 juli 2017 om 11:00

Gepubliceerd op

18 juli 2017 om 11:00

Denim maakt het verschil! Dat geldt ook voor mannenbillen. &C en WE Fashion starten samen de zoektocht naar de lekkerste (mannen) denim billen van Nederland. En het mooie is: alle mannen kunnen zich opgeven voor de kontest.

Aan aandacht voor vrouwenbillen geen gebrek. Maar ook mannenbillen gaan regelmatig door de keuring. Of ze nou dik, dun, plat, rond, hard, zacht of straks zijn, een lekkere mannenkont valt of staat bij de juiste verpakking. Het besef dat dit bij uitstek de juiste denim-fit is, leeft nog maar weinig bij de Nederlandse man. Uit onderzoek* blijkt namelijk dat 40% van de mannen tijdens het passen van een jeans, de fit aan de voorkant belangrijker vindt dan aan de achterkant. Een gemiste kans! Doe de kontest Aangezien er zeker ook mannen zijn die wel weten hoe het moet, gaat een team van bekende experts de komende weken op zoek naar de lekkerste denim billen van Nederland. Met host Chantal Janzen geven model en visagist Koen Kardashian, Miss Nederland 2015 Jessie Jazz, MC @Kris Kross Amsterdam Yuki en Blue Ridge denim creator Rudie Arling de komende weken hun ongezouten mening en handige tips over hoe de billen het beste te verpakken. Worden er alleen modellen gezocht? Zeker niet! Van fit guy tot office dude: iedereen kan zich opgeven voor de kontest. Hoe doe je mee?  1. Ga naar www.andc.tv/kontest, hier vind je de spelregels van de kontest.  2. Maak een te gekke BILFIE (een selfie van de bil). Je mag, nee moet je broek aanhouden. 3. Voldoet de BILFIE aan de criteria, dan wordt deze op de actiepagina getoond. Uploaden kan tot 9 augustus. Hierna volgt een stemperiode van twee weken. In de week van 28 augustus worden uit de tien BILFIES met de meeste stemmen vier winnaars gekozen. What's in it for you? De winnaars gaan niet met lege handen naar huis. Dit kan je winnen: • Een professionele fotoshoot in &C magazine. • De winnende denim billen als onderdeel van de Blue Ridge campagne.  • Een jaar lang gratis Blue Ridge denim.

*Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Kien Onderzoek in opdracht van WE Fashion onder 1000 mannelijke respondenten.

Dit is een samenwerking met WE Fashion.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio