Investeren in kleren: deze wollen sjaals houden je warm tijdens het koude herfstweer

Style

Investeren in kleren: deze wollen sjaals houden je warm tijdens het koude herfstweer

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

17 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Justine Leenarts

Gepubliceerd op

17 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Justine Leenarts

Heb je ook moeite met het samenstellen van de perfecte look? Je bent zeker niet de enige. Een eenvoudige oplossing: investeren in de juiste kleren. Begin vandaag een capsule garderobe. En jawel, met mij. Elke week verzamel ik een tijdloos item. Zodat jij uiteindelijk de perfecte basics in huis hebt. Met deze week: sjaals.

Capsule garderobe? Wat? Ik hoor je denken. Wat is het? Zo'n capsule garderobe. Eenvoudig gezegd: een samengestelde garderobe van veelzijdige stukken die je graag draagt. De sleutel tot zo'n kledingkast is niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit en veelzijdigheid. Een duurzame manier om je kast te benaderen dus. Wist je dat je met twintig kledingstukken al uitkomt? Denk aan drie per categorie. Het zijn vaak klassieke stukken die niet uit de mode gaan. Hierdoor gaan items jaren mee en hoef je niet steeds opnieuw de winkelstraat in. Spaar je ze allemaal, dan kun je onderling beter mixen en matchen. Dag kledingstress, hallo geldbesparing.

Week 13: sjaals Het dertiende item voor in je capsulegarderobe zijn warme sjaals.

Hebben jullie ’t de laatste tijd ook zo koud? Nou, wij ook. Goed nieuws: we hebben de mooiste sjaals voor je verzameld. Kun je jezelf helemaal mee inpakken. Heerlijk. Grote breisels zijn dé trend van deze herfst en winter. Met een sjaal kan je een buiten-look helemaal afmaken. Ga jij voor een statement-piece als een oranje sjaal? Of ga je juist voor een look in één kleur als beige. Of ben jij juist iemand die niet zonder een zwarte sjaal kan? We hebben de leukste voor je geselecteerd. Voor ieder wat wils. Welke kies jij?

Shop 6 warme sjaals

1. Oranje sjaal € 19,99 Loavies

Oranje Sjaal

SHOP NU 2. Zwarte sjaal € 40,95 NA-KD

Zwarte sjaal NA-KD

SHOP NU 3. Groene sjaal € 89 Arket

Groen Sjaal Arket

SHOP NU 4. Beige sjaal € 69,99 C&A

Beige Sjaal C&A

SHOP NU 5. Multi-gekleurde sjaal € 35,99 Esprit

Sjaal Esprit

SHOP NU 6. Blauwe sjaal € 34,99 Barts

Blauwe Sjaal Barts

SHOP NU

Dat was 'm voor deze week. Blijf mij vooral volgen, want ik bespreek iedere week een nieuwe parel. Zodat jij uiteindelijk, net als ik, een perfecte capsulegarderobe creëert. Met volgende week: jawel, de perfecte handschoenen.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Shop warme sokken

Meer van deze auteur

Meer Style