Wil je zien: Primark brengt collectie uit met Rita Ora

Style

Wil je zien: Primark brengt collectie uit met Rita Ora

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Primark

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Primark

De kledingstijl van een beroemdheid overnemen, zonder je een copycat te voelen en een godsvermogen te moeten dokken. Kan nu. Primark brengt samen met Rita Ora een collectie uit die is gebaseerd op haar eigen stijl voor dag en nacht. Zoals de zangeres zingt in een van haar hits: don’t think twice. Deze stijl wil je.

Bijna twee jaar lang werkte de zangeres met Primark aan de nieuwe modelijn. Het heeft dus effe geduurd, maar dan heb je ook wat. Rita Ora x Primark bestaat uit 165 (!) items. Ben je wel even zoet mee.

Rita Ora x Primark De items zijn seizoen na seizoen te dragen en te combineren, en dat is precies wat Rita Ora wilde voor deze collectie. En zij niet alleen, ook opkomende Londense ontwerper Jawara Alleyne en Rita’s stylist Pippa Atkinson trokken alles uit de kast om de collectie te ontwerpen. Van knitwear, denim, outdoor kleding, casual outfits, accessoires en schoenen – allemaal representeren ze de stijl van de 32-jarige zangeres voor dag en nacht. Vinden wij top. En &C's Chèri ook. Zij was dit weekend bij de launch van Rita Ora x Primark in Londen.

Lees ook: Praktisch en prachtig: dit zijn de 5 beste tassen om mee te nemen naar kantoor

'Het is een hele veelzijdige collectie. Iedereen kan het dragen,' zegt Chèri. 'Primark heeft zichzelf ermee overtroffen.' Want de modelijn bevat niet alleen alledaagse essentials en goede basics, maar ook opvallende avond looks. Dat maakt Rita Ora wel duidelijk, als ze op de launch verschijnt in haar Primark-denim pak (zie header foto). 'Die is onwijs leuk. Het is een lange rok met een giletje erboven. Oh, en er is een zwarte, doorzichtige set, waar je een zwarte top onder kan dragen. Ook erg tof.' De nacht dus. En wat voor een.

Rita Ora x Primark

Modieus voor een koopje Dat het door iedereen te dragen is, komt niet alleen door de veelzijdigheid van de collectie. 'Het is vooral heel toegankelijk,' vertelt Chèri. De prijzen beginnen namelijk al bij vier euro. En dat vindt Rita Ora belangrijk: 'Toen ik jonger was, kon ik niet zonder Primark. Met alle mooie kledingstukken die ik bij Primark vond, wist ik altijd wel een mogelijkheid te vinden om mijn kledingbudget op te rekken.' Lees ook: Kelly's klerenkwestie: 'Hoe draag ik mijn zomerkleding in het najaar?' Het leerde haar om op jonge leeftijd creatief te zijn met kleding en met mode te durven spelen – en nu heeft ze datzelfde gevoel gecreëerd voor ons. 'Het creëren van deze collectie met Primark was voor mij een 'trip down memorylane' en ik kan niet wachten tot iedereen het resultaat gaat zien.'

Vanaf morgen ligt de Rita Ora x Primark collectie de Primark – en wij gaan voor dat denim pak. Joe.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen