Praktisch en prachtig: dit zijn de 5 beste tassen om mee te nemen naar kantoor

Style

Praktisch en prachtig: dit zijn de 5 beste tassen om mee te nemen naar kantoor

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 september 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

1 september 2023 om 17:00

Zul je altijd zien: een tas met genoeg ruimte voor al je spullen, ziet er vaak niet uit. En wanneer je een absolute beauty hebt gevonden, past er nog maar net een oplader in. Gelukkig hebben wij tassen gevonden die the best of both worlds zijn.

O My Bag, Kate - Black Stromboli Leather, € 369 Deze leather look tas is gemaakt voor de werkvloer. Hij heeft drie aparte compartimenten en een apart laptop- en penvak, waardoor je er makkelijk alles in kwijt kunt. Je kunt hem als schoudertas en crossbody dragen.

Oh My Bag Kate

Ted Baker, Jimma Jet-Black PU Large Tote Bag, €136 (sale) Ben jij iemand die altijd te veel spullen meeneemt naar haar werk? Met dit exemplaar maakt dat helemaal niks uit. Want in deze tas past alles.

Ted Baker Jimma

Wandler Joanna Bag Medium Gingerbread, €795 Deze tas ziet er misschien een beetje klein uit, maar dat is-ie niet. Er past makkelijk een laptop in en dan houd je nog genoeg ruimte over om de restjes van je avondeten mee te nemen als lunch.

Wandler Joanna

KAAI, Pyramid - Merlot, €745 Ben je altijd alles kwijt in je tas? Dan is dit misschien wel de winnaar voor jou. Naast het grote vak in het midden zit er aan de zijkanten ook nog een extra vak. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de tas voor elk item dat je kunt bedenken een aparte plek. Vind je rood niks? Hij is er ook nog in het groen, blauw, oranje…

KAAI Pyramid

Zadig&Voltaire, Le Borderline Leopard Bag, €895 Deze tas is helemaal hip en goedgekeurd voor op kantoor. De hoeveelheid aan ruimte én het extra vak schreeuwen allebei 'neem mij mee naar je werk'.

Zadig & Voltaire Le Borderline

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur