Vliegt de winkels uit: Zeemans foute kersttrui gaat viraal en is te koop voor kids en volwassenen

Style

Vliegt de winkels uit: Zeemans foute kersttrui gaat viraal en is te koop voor kids en volwassenen

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

7 december 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

7 december 2023 om 10:00

In de wereld van feestelijke mode is er dit jaar één item dat onbetwist de hoofden doet draaien: de foute kersttrui van Zeeman.

In het afgelopen decennium heeft de foute kersttrui zich stevig gevestigd in de kerstcultuur. Je kent 'm wel. Een wollen trui, meestal in verschillende tinten rood, wit en groen, vaak van jeukerige stof, en met ten minste één kerstmotief erop – een sneeuwpop, een rendier of zuurstokken. Extra punten als het 3D pom-poms of jingle bells heeft. Dit fenomeen wordt nu door Zeeman naar een hoger niveau getild. Wat ooit begon als een eenvoudige kersttrui, is nu uitgegroeid tot een ware hit. Hun foute kersttrui overspoelt sociale media met enthousiaste reacties.

Foute kersttrui Zeeman gaat viraal

Voor een prikkie te scoren Wat deze foute kersttrui zo bijzonder maakt, is niet alleen de speelse knipoog naar het traditionele rendiermotief, maar ook de onmiskenbare Zeeman-prijskaartjes die eraan hangen. Voor slechts € 9,99 kunnen de kleintjes schitteren in maten 92-164, terwijl volwassenen met maten S tot XXL kunnen pronken voor een bescheiden € 14,99. Dit prijskaartje heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de razendsnelle uitverkoop van deze opvallende kersttrui.

Met de feestdagen in het vooruitzicht lijkt het erop dat Zeeman met deze foute kersttrui een schot in de roos heeft afgeleverd. Dus, ben je nog op zoek naar zo'n trui? Ren dan naar de Zeeman. Of shop 'm online. Kan ook.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen