Vliegt de winkels uit: deze reistas van Decathlon gaat viral omdat er zóveel handbagage in kan

Style

Vliegt de winkels uit: deze reistas van Decathlon gaat viral omdat er zóveel handbagage in kan

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

11 juni 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

11 juni 2023 om 10:00

Boek je een goedkope vliegticket, moet je alsnog je rekening plunderen voor die ellendige ruimbagage. Gelukkig is er een oplossing: de reistas van Decathlon die je scoort voor een prikkie.

De tas is inmiddels een hype op social media.

Perfect als handbagage Een tas die groot genoeg is voor al je kleding én mee mag als handbagage in het vliegtuig. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Op TikTok heeft iedereen het over de voetbaltas van Decathlon - je weet wel, die winkel waar je vroeger je gymspullen kocht - die perfect dient als reistas.

Lees ook: In deze 5 Europese landen kun je het goedkoopst uiteten

Als sport- en strandtas De tas is twintig liter en je propt er meerdere outfits, accessoires en schoenen in zonder dat je de voorgeschreven afmetingen voor handbagage overschrijdt. Het mooiste van alles? Het ding - dat je overigens ook hartstikke goed als strandtas kunt gebruiken - kost slechts zeven ekkies. Kun je 'm niet voor laten liggen. Bestellen doe je hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Style