Vliegt de winkels uit: déze jas met strikceintuur van H&M is perfect voor het najaar

Style

Vliegt de winkels uit: déze jas met strikceintuur van H&M is perfect voor het najaar

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

16 september 2023 om 09:00

Gepubliceerd op

16 september 2023 om 09:00

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire jas met strikceintuur van H&M vliegt namelijk de winkels uit. En is perfect voor het najaar.

De herfst nadert met zijn betoverende verkleurde bladeren, pompoen-speculaaskruiden-lattes, en jassen die de spotlights stelen. Het is nu de perfecte tijd om te investeren in een schitterende najaarsjas voor een naadloze overgang van zomer naar herfst. En dé jas die momenteel alle aandacht opeist, is de H&M jas met strikceintuur. Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze hippe jurk van Wibra is perfect voor het herfstseizoen Strikje hier, strikje daar Laten we eens praten over deze jas. Hij heeft een strikceintuur, wat betekent dat je zowel in stijl kunt rondlopen als jezelf als een cadeau kunt inpakken. Voor vijf tientjes kun je nu elke dag als een elegant verpakt geschenk verschijnen.

Jas met strikceintuur H&M

Maar wacht, er is meer. Deze jas is zo trendy dat zelfs je kat er jaloers op zou zijn als hij wist wat 'ie mist. En ja, dat klopt, hij is perfect voor het najaar. Of eigenlijk voor elk seizoen waarin je geen idee hebt wat voor weer het wordt. Met zijn strikceintuur kun je het aanpassen aan de grillen van moeder natuur. Trek de strik strakker als het waait, of laat hem los als de zon besluit hallo te zeggen. Tijdloze jaswonder Dit najaar gaan we terug naar de basis, maar dan wel met een vleugje luxe. We laten de overdaad en glitter even voor wat het is en omarmen de 'quiet luxury trend.' Het draait allemaal om tijdloze kledingstukken die langer meegaan dan een zak chips tijdens een Netflix-marathon. De H&M jas met strikceintuur past perfect in dit plaatje. Het is een tijdloze basic die je keer op keer uit de kast zult trekken. Dus waar wacht je nog op? Ren naar de H&M voordat deze jas met strikceintuur de winkels echt uitvliegt. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet uitzien als een elegant cadeau, zelfs als het geen feestdag is? Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style