Van face-sitting tot de matroos: dit kledingmerk geeft hete seksstandjes inspiratie

Style

Van face-sitting tot de matroos: dit kledingmerk geeft hete seksstandjes inspiratie

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Seksuele avonturiers opgelet. Het is tijd om jezelf klaar te maken voor wat hete en pittige acties tussen de lakens. Maar wat als je inspiratie nodig hebt voor je volgende wilde rit? Maak je geen zorgen, wij hebben het perfecte kledingmerk gevonden: Carne Bollente.

Carne Bollente is een kledingmerk dat zich specialiseert in het maken van kleding met seksstandjes erop gedrukt. Dat klopt, je leest het goed - seksstandjes. Van missionaris tot cowgirl, dit merk heeft het allemaal. En het beste van alles is dat je er inspiratie uit kunt halen voor je volgende stomende sessie tussen de lakens. Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Mensen die op Dumpert terechtkomen omdat ze in een bushokje aan het neuken zijn? Ik snap ze wel' De T-shirts zijn absoluut onze favorieten en kosten slechts 75 euro. Maar laten we eerlijk zijn, wie kan er een prijskaartje plakken op inspiratie voor een geweldige sekssessie? De broeken en jassen zijn iets prijziger, met prijzen die variëren van 180 tot 300 euro. Maar hey, als het betekent dat je een geweldige tijd hebt, dan is het de investering waard, toch? Ze zijn perfect als grappig cadeau of om jezelf te trakteren op wat inspiratie. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen nieuwe inspiratie voor zijn of haar seksleven? Carne Bollente biedt een leuke en creatieve manier om je seksuele verlangens te verkennen en uit te breiden. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar het perfecte kledingstuk met het perfecte standje erop en laat je fantasie de vrije loop. We hebben de vijf heetste standjes uit de collectie voor je op een rij gezet. Laat je inspireren voor je volgende avontuur tussen de lakens en bedank ons later.

De 5 heetste standjes

1. The lustful leg 2.0

2. Facesitting

3. De matroos

4. Woman on top

5. Edge of heaven

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style