Dé Uniqlo-tas is terug in een nieuwe variant, maar we weten nog niet helemaal wat we ervan vinden

Style

Dé Uniqlo-tas is terug in een nieuwe variant, maar we weten nog niet helemaal wat we ervan vinden

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

Gepubliceerd op

4 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

Never change a winning bag, moet Uniqlo gedacht hebben. Op social media delen ze zo trots als een aap met zeven lullen de nieuwe variant van hun virale schoudertas, maar we weten nog niet of we net zo lyrisch zijn.

Uniqlo ging een tijd geleden het hele internet over met hun round mini shoulder bag, waar ook wij meerdere artikelen aan gewijd hebben. Waarom de tassen zo populair waren (en zijn)? Ze zijn er in heel veel kleuren, ontiegelijk handig (je kan je koffer er bijna door vervangen, zo groot is-ie) en allesbehalve duur. De perfecte combi, als je het ons vraagt. Lees ook: Flinke flater: 'Deze hakken zagen er in het echt nog goedkoper uit dan dat ze waren' Nieuw patroon, nieuwe kleur En ook als je het Uniqlo vraagt. Ze besloten namelijk een nieuwe versie van de shoulder bag uit te brengen, en wel een crochet versie. De hele tas, behalve het hengsel, is van gehaakt materiaal en sluit daarmee perfect aan op de huidige crochet trend. De tas is er trouwens ook in een teddybruine kleur, zoals je hieronder ziet.

Header - uniqlo - bruin

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit lingeriesetje is perfect voor Valentijnsdag en kost geen drol Twijfel Hij kost 29,90 ekkies, is verkrijgbaar vanaf februari en waarschijnlijk net zo ongelofelijk handig als zijn voorgangers, maar toch. Wij weten het niet helemaal. Ja, we zijn fan van het model en dubbel ja, we zijn fan van alle crochet kleding die je tegenwoordig ziet, maar de combinatie? Het voelt als te veel van het goede en doet ons een beetje denken aan de gehaakte tasjes die in een ongelofelijk toeristisch winkeltje ergens in een warm land aan zo'n ronddraaiend rek hangen. Sorry not sorry. Doe ons voor nu maar de corduroy versie, die vinden we beter geslaagd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen