Vliegt de winkels uit: in deze populaire schoudertas van Uniqlo past ál je zooi en meer

Style

Vliegt de winkels uit: in deze populaire schoudertas van Uniqlo past ál je zooi en meer

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

30 juli 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

Gepubliceerd op

30 juli 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

De zoektocht naar de ultieme schoudertas stopt hier. De Uniqlo 'Round mini shoulder bag' is súper populair op social media, en dat komt mede doordat er fokking veel in past. Massaal delen mensen video's van hoe ze als een heuse Mary Poppins allemaal spullen uit het tasje trekken. En geloof ons: jij wil 'm ook hebben.

De hashtag #uniqlobag heeft op TikTok al meer dan tachtig miljoen (!) views, en als je op straat goed rondkijkt is de kans groot dat je iemand met de tas over zijn/haar/hun schouder ziet lopen. Uniek zal je dus niet zijn, mocht je 'm kopen. Maar ach. Praktisch issie wel. Op de gedeelde video's zien we hoe mensen zowel hun jas als een boek, een waterfles en tientallen soorten lipbalm in de tas weten te proppen. 'Ik zag ooit iemand een hele gebraden kip uit deze tas tevoorschijn halen en nu heb ik er vier,' reageerde iemand onder een video.

Populairste uit de klas Een tas waar lekker veel in past is voor veel mensen al ja-ren een grote wens. Want eerlijk: we zijn wel een beetje klaar met die tassen waar je telefoon nog maar nét in past. Geen wonder dus dat deze zo razend populair is. Volgens de ranklijst van mode-tech bedrijf Lyst staat 'ie op nummer één van hottest products in begin 2023. Is dat effe mooi meegenomen.

De tas koop je in zeven verschillende kleuren, of in drie ontwerpen van Keith Haring. Je betaalt er 14,90 euro voor en koopt 'm online of in de winkel, die je in Amsterdam en Den Haag vindt. De tas is gemaakt van polyester en heeft een water afstotende laag. Hierdoor kun je hem gerust naar een regenachtig festival meenemen, jouw spullen blijven goed beschermd.

Zo draag je 'm Omdat deze tas een basic stijl heeft, kun je hem met veel outfits combineren. Maak de schouderband korter en draag 'm als een schoudertasje bij een nette outfit, of draag hem kruislings over je lichaam bij een sportieve broek. We waarschuwen je wel alvast: als je één kleur hebt gekocht wil je ze uiteindelijk gewoon allemaal hebben.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien) en is tekststagiair bij &C. Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer Style

Meer van deze auteur